1. Farmer és egyszerű póló

young girl

A klasszikus „vanilla ice cream” szereléssel nem tudsz mellé nyúlni. A feszülős póló, mely hangsúlyozza az alakod, és egy sima vagy szakadt farmer tökéletes választás. A legjobb, hogy ezt az egyszerű szettet semmivel nem tudod elrontani. A kiegészítőknek csak a képzeleted szabhat határt.

2. Buggyos, bő felsők, ingek

620x0 (21)

Ezek viselete valóban kockázatos dolog, ha a nőiességről vagy csábításról van szó. Úgy érezheted magad, mintha pizsamában lennél, viszonta szexi lábaidra terelheted a figyelmet. Amit a férfiak imádnak. Így minden máshoz használniuk kell a képzeletüket, ami valóban vadító számukra.

3. Edző cucc

620x0 (22)

Magától értetődő, hogy a férfiak odavannak a feszes jóganadrágért. Vajon miért? De itt most valójában nem is a ruháról van szó. Manapság a pasik szeretik, ha egy nő sportol. Tehát, ha edző cuccban vagy, biztosan egy plusz ponttal indítasz.

4. Garbó

Woman covering face with turtleneck looking at the camera
Woman covering face with turtleneck looking at the camera

Akár hiszed, akár nem, a garbó tud szexi lenni számukra. Kényelmes, cuki és igazán titokzatos darab.

5. Copf

Fashion photo of  beautiful woman with  ponytail

Oké, ez nem egy ruhadarab. De tökéletes példája annak, hogy valami egyszerre lehet egyszerű és őrjítő. Ráadásul minden srác első nagy szerelme hordta a haját lófarokban. Ez tény.

6. Kalap és sapka

620x0 (25)

Lebuktunk. A pasik tudják, hogy legtöbbször akkor viselünk sapkát, ha nem volt időnk vagy kedvünk hajat mosni. Azonban azt mondják, hogy sapiban annyiravagányak, cuki és szexik vagyunk, hogy nem bírnak velünk betelni. Szóval, bátran hordjuk akkor is, ha tiszta a hajunk.

7. Konzervatív irodai viselet

Beautiful young woman
Beautiful young woman

Valljuk be, hogy a fekete, testhez simuló ceruza szoknya és blúz nem a legkényelmesebb viselet. Legtöbbször feszélyezve érezzük magunkat benne. A férfiak számára ez a „jelmez” egy erős, okos és független nőt takar, aki irányításra termett. Melyik pasi nem fantáziált még arról, hogy meghódítja a vezérigazgató nőt?

Mit szeretnek még a srácok? A kisugárzásod. Azt, ha jól érzed magad abban, amiben vagy. Legyen az bármi.

(forrás: ripost)