Nem tudod úgy tervezni az életed, hogy a dolgok mindig annak megfelelően történjenek. Mindegyikünk életében előfordulhat, hogy ismerősbe botlunk egy távoli országban vagy valakinek ugyanazt az ajándékot vesszük, amit más. Ritka, de előfordul. Vannak azonban olyanok, amiknek a bekövetkezése szinte lehetetlen.

A következő egybeesésektől biztosan leesik az állad!

Egy ikerpár két tagja nemcsak, hogy ugyanúgy halt, de ugyanaz a sofőr is ütötte el őket. Erskine Lawrence Ebbin-t ugyanaz a taxi ütötte el, ugyanazzal a sofőrrel és utassal, aki a balesetet megelőző év júliusában a testvérét, Neville-t halálra gázolta. A rendőrségi jelentés szerint a baleset ugyanabban az utcában történt és mindketten ugyanazt a mopedet vezették. Hátborzongató!

image-524

Ez a rész öt hónappal a szeptember 11.-i terrortámadás előtt került adásba. Johnny Bravo ismerte a jövőt?

image-521

Ezeket az ikreket születésükkor elválasztották és eltérő nevelőszülőkhöz kerültek. Habár mindkettőjüket James-nak nevezték el, az igazán megdöbbentő rész csak most jön. Amikor újra egymásra találtak, kiderült, hogy mindkettőjük egy Linda nevű nőt vett el és miután elvált egy Betty nevű nővel házasodott újra. Mindkét testvérnek fia van. Az egyikük James Allan, a másik James Alan nevet adott gyermekének.

image-522

Hiszel a reinkarnációban, vagy sem, el kell ismerned, hogy a következő hasonlóság hátborzongató.
Enzo Ferrari, a Ferrari alapítója, 1988-ba hunyt el, míg Mesuz Özil futballista 1988-bsn született.

image-520

Nem tudom, léteznek-e szuperhősök, de ez a kissrác lehet, hogy Clark Kent unokaöccse. A kisfiú kiesett a harmadik emeleti lakásuk ablakán, a talpára érkezett és semmi baja sem lett. Az már csak egy kis plusz a történethet, hogy egy Superman póló volt rajta.

image-523