Ha korábban már átestél hasonlón, biztosan tudod, hogy milyen változások mennek végbe az emberben, ha távolodni kezd érzelmileg a párjától. Ha benne vagy a kapcsolatban, talán nehéz felismerni a jeleket.Megmutatjuk, mire figyelj, hogy időben érzékeld a bajt, és így esetleg közösen dolgozhattok rajta, hogy elkerüljétek a szakítást.

620x0 (6)

5 ok, amiért egy nőben elmúlhat a szerelem:

1. Nem érzi, hogy imádják!

Fontos, hogy a nő érezze, hogy partnere értékeli őt. A kapcsolat elején ezzel nem szokott baj lenni, és minden figyelmet meg is kap szerelmétől, de

ahogy az összetartozás már “biztos”, ez a figyelem lassan megkopik.

2. Untatja a megszokás!

Amikor még minden új és izgalmas, az lendületben tartja a közös életeteket. Majd szépen belesüppedtek a megszokásba. Mindig ugyanoda jártok, mindig ugyanakkor és ugyanúgy szexeltek. A nő unatkozni fog és minden iránt elveszíti az érdeklődését. Mindkettőtöknek kell tenni azért, hogy megmaradjon a tűz.

620x0 (7)

3. Már csak a mézeshetek emléke maradt!

A mézeshetek után gyakran jön a pofára esés és a szürke hétköznapok rideg valósága. Ilyenkor

hajlamosak sokan reménykedni, és abban a hitbe ringatni magukat, hogy majd minden rendbe jön magától.

Hidd el, nem fog! Ezért tenni kell, nem is keveset!

4. Hiányzik a kémia!

Mindenki a szikrára vágyik. Bizsergést szeretne, ha a férfi megérinti és forró vágyat, ha csak ránéz. A kapcsolat azonban nem épülhet csak erre, hiszen a lángoló szenvedély hamar parázzsá szelídül, és akkor nem marad semmi más. Ha nincs anyag, akkor nincs, ami összetartson benneteket.

620x0 (8)

5. Érzelmi távolság!

A rossz kommunikáció, vagy a kommunikáció teljes hiánya könnyen érzelmi eltávolodáshoz vezethet. Ez az egyik leggyakoribb oka, hogy egy nőnél elmúlik a szerelem. Fontos, hogy érzelmileg és fizikailag is közel legyetek egymáshoz, hogy szeretni tudjatok. És mondjátok is ki rendszeresen érzelmeiteket! Ahol kevés a kommunikáció, a nő egy idő után ezt máshol fogja keresni, és ha valakitől megkapja, akkor lépni fog.

(forrás: ripost)