De mi most nem ezekre gondoltunk, mivel igazából nem a pezsgő és a virsli mennyiségétől függ, hogy jól fogod-e érezni magad az év utolsó napján, viszont ha az alábbi 5-ből legalább 3 a helyén van, akkor biztos, hogy nem lesz rossz a szilveszter estéd.

1. Jó társaság

09-1024x1024

Szilveszter estéjén kevés fiatal marad otthon és ücsörög kakaóval a kezében, kabarét nézve a kanapén. A többiek pedig kimozdulnak és jó eséllyel több alkohol folyik majd le a torkukon, mint egész évben együttvéve. Így fontos, hogy olyan emberekkel töltsd az estét, akiket ilyen állapotban is elviselsz és akikkel képesek vagytok odafigyelni egymásra abban az esetben is, ah elszabadulna az este.

2. A megfelelő hely

01-1024x1024

Ha nem szeretsz többezer fős bulikba menni szilveszterkor, maradj a jó öreg házibuli receptnél, ha viszont nem bírnád egy lakásban tölteni újév első óráit, akkor válasszatok egy bulit barátaiddal! Jó lehet, ha előre kinézitek a célpontot, így nem történhet meg az, hogy a társaság döntésképtelenségének eredményeképpen valamelyik éjszakai buszon köszönt rátok január 1.

3. Telefon max akksin

telefon-feltoltve

Ha nincs a maximumon a telefonod akkumulátora mikor elindulsz, biztos, hogy a legrosszabbkor fog lemerülni. Akkor, amikor éppen nem találsz senkit, amikor hazafelé taxit hívnál, vagy csak az újévi szelfit készítenéd el a csajokkal. Nagyon idegesítő lehet, ha pont akkor nem tudod használni, amikor szükséged lenne rá, úgyhogy jobb ha indulás előtt pár órával felteszed a telefont töltőre.

4. A megfelelő ruha és cipő

031-1024x1024

Értem és, hogy te akarsz a legcsinibb lenni kerek e világon szilveszter estéjén, és már megvetted a koktélrucit és a hozzá passzoló magassarkút, de ha nem viselted még egyiket sem, lehet, hogy nem ez a legalkalmasabb este. A cipő tuti feltöri majd a lábad fél óra után, a ruha pedig lehet, hogy elképesztően szép, de nagyon kényelmetlen vagy egyszerűen csak befagy benne mindened a -10 fokos éjszakában.

5. Az alkohol

101-1024x1024

Szilveszter estéjén mindenki iszik. És a legtöbben hajlamosak ilyenkor jóval többet inni, mint szoktak. Két alapszabályt érdemes betartani, és minden rendben lesz: ne kezdd el keverni a piákat és ne igyál annyit, hogy a detoxon kezdd az új évet.

(forrás: flyerz)