Vannak bizonyos pillanatok az életünkben, amikor úgy érezzük, hogy ezzel a személlyel egészen biztosan találkoztunk már. Pedig teljesen idegen számunkra az illető, és mégis igen erős, megmagyarázhatatlan köteléket, és szimpátiát érzünk a másik iránt. Minden bizonnyal ezek az érzések azt jelzik, hogy már találkoztatok vele előző életetekben.

elozo-eletek-jele

Ha valakivel nagyon egy hullámhosszon vagytok, azonos az energiaszintetek, befejezitek egymás mondatait, kitaláljátok egymás gondolatait, az egy olyan köteléket rejt, ami még előző életedben alakulhatott ki.

Nézzük, melyik az a 4 biztos jel, amely arra utal, hogy találkoztatok előző életetekben is.

1. Nem érzed az idő múlását

– ha vele vagy olyan, mintha valósággal elröppenne az idő, soha egyetlen percig sem érzed úgy, hogy unatkoznál mellette, vagy a terhedre lenne. Bármi, amit együtt csináltok, vagy az órákig tartó beszélgetések teljesen el tudják feledtetni veled a világ összes problémáját.

2. Úgy ismered a másikat, mint a saját tenyered

– szavak nélkül is megértitek egymást, tudod, hogy mire gondol, mit szeretne, mit érez. Pusztán a gesztusokkal, és mozdulatokkal is tudtok kommunikálni.

3. Rezonáltok egymással

– az egyik legbiztosabb jel, hogy mindketten úgy érzitek, hogy már találkoztatok valahol, valamikor. Valósággal elválaszthatatlanok vagytok, és mindketten nagyon élvezitek egymás társaságát.

4. Csordultig van a kapcsolatotok érzelmekkel

– a nagyon szoros barátságokban is rengeteg érzelem lehet. Ha úgy érzed, hogy kellemesen érzed magad a barátod társaságában, és kapcsolatotok leginkább az érzelmekre alapszik, akkor minden bizonnyal már találkoztatok előző életetekben. Az is előfordulhat, hogy egyszerre sírtok, vagy nevettek, pedig nem is tartózkodtok éppen egymás társaságában.