Tudjuk, hogy milyen befolyással van ránk a technika, és hogy ez nem mindig előnyös számunkra. Olvastunk a telefonok túlgyártásának veszélyeiről is. Most, hogy minden szépen és tisztán lebeg a szemünk előtt, szedjünk össze még több olyan kütyüt, amire nem feltétlenül lesz szükségünk, de legalább marha jól néznek ki!

 

26. 1limit csaptelek

high-tech-2

Szemben állva a plusz (meleg), mínusz (hideg) vízcsapokkal, amelyek az esetek többségében csak a fogyasztás mennyiségéről adnak képet, de technikailag nem segítenek, hogy csökkentsd a költségeket, az 1 literes korlátozott csap segítségével csak akkor fogyasztasz ha feltétlenül szükséged van rá.

 

27.  iChef+ Oven

high-tech-3

Abból, amit a piacon a most lévő  sütőkből látni azt érezni, hogy egyáltalán nem felhasználó barátok, és évek óta csak a ráncfelvarrás megy, más komolyabb módosítás meg nem igen. Viszont az iChef Oven az innovatív és nagy teljesítményű számítógépének köszönhetően bőven mérföldkőnek tekinthető.

 

28. A világító könyvjelző

high-tech-4

Nagyon futurisztikus, de ugyanolyan fölösleges is. A műanyag testbe integrált LED-eknek köszönhetően, akár ezzel a készülékkel is olvasgathatsz. Hasznos olyan embereknek, akik sokat olvasnak és szükségük van egy kis diszkrét fényre az oldalakon. Viszont erre egy közönséges lámpa is megfelelő, plusz a szemed se folyik ki, ezért nem tartom olyan nagyon szükségesnek. Ha funkcionálisan nem is, legalább a futurisztikus szempontok szerint jól jön a sci-fi kéjbe.

 

29. +- Water Meter

high-tech-5 high-tech-6

A 1limit csaptelepekhez hasonlóan ez is az emberek fogalom hiányára épít, miszerint mi nem tudjuk, hogy egy fürdés során mennyi vizet pancsolunk el és, hogy ebből mennyi feleslegesen – és tényleg nem tudjuk. A +- Water Meter tudósít a fogyasztás mértékéről és nem rest ezt azonnal anyagi mennyiségbe is átkonvertálni elrettentés kép.

 

30. A tulipán kád

high-tech-8 high-tech-9

Kis hely nagy gondokkal jön. Egy kis fürdőszobával mindig is csak a gond van, de a Piotr Pyrtek keze,  egy olyan kád és zuhanyzó rendszert adott ki, aminek fantasztikusan tulipán formája van! Bár minden kétséget kizáróan önön férfiasságunk nem egy ilyen kis tulipánban való görnyedt fürdés után fog büszke öntudatra ébredni, de a Tulip Bath/Showernek nem csak a helymegtakarítása az egyetlen kiváltságos funkciója, hanem a kényelmi faktorának a luxusa, a víz alatti fúvókák, amelyek egy gyötrelmes nap után jól esően cirógatják félálomba elnyűtt testünket. A masszás mellet más egyéb programot is tud…Nem, olyanokat nem.

 

képforrás: gorenje.com, awesomeinspiration.net, yankodesign.com, despoke.com, advertorial.ru, davinong.com, extravaganzi.com

forrás: designyourway.net

Vélemény, hozzászólás?