Napjainkban már Kanada, valamint az Egyesült Államok legelőkelőbb embereit öltözteti végtelen figyelmével és az önmagát újra meg újra túlszárnyaló minőséggel Isaac Ely. A férfi harmadik generációs textilkereskedő, aki Kanadába emigrált, majd 1999-ben ötvözte kereskedelmi tapasztalatait, valamint az elegáns és elképesztően finom szövetek iránti szenvedélyét, így vált mára neve luxusmárkává.

luxus

A férfi politikusoknak, élsportolóknak, előkelő vállalattulajdonosoknak tervez egyedi viseleteket, miközben minden egyes vásárlójával személyesen tart kapcsolatot, odafigyelve igényeikre és a legapróbb részletekre, így nyújtva mindig a maximumnál is többet, vevői elvárásait meghaladva.

luxus1

Elmondása szerint a személyes kapcsolat a legfontosabb eleme luxusszabóságának, hiszen az öltönyök elkészítésekor figyelembe veszi vendége életmódját, stílusát, mindennapi szokásait és egyedi karakterét egyaránt, hiszen csak így képes tökéletes, személyre szabott viseletet megálmodni. Az alkotások azonban nem csak ilyen szempontból egyediek: minden ruhadarab kézzel szőtt és kézzel varrott, a gyapjú és kasmír beszállítók pedig az élvonalból kerülnek ki, a listán olyan rangos nevek szerepelnek, mint az Ermenegildo Zegna, a Scabal vagy a Dormeuil.

Az egyik kiemelkedően drága viselet például éppen az utóbbi, a Dormeuil által szállított pézsmatulok gyapjából egy hónap alatt elkészített, 30 ezer dollár értékű öltöny volt. Emellett azonban Isaac Ely szabóságában kaphatóak öltönyök már akár 3 ezer dollártól.