Van, aki annyira hisz a horoszkópban, hogy szinte menetrendszerűen azzal kezdi a napot, hogy elolvassa. Mások pedig csak úgy belenéznek, elolvassák, hogy hátha bejön. Az biztos, hogy a szerelemmel és pénzzel kapcsolatos pozitív jóslások mellett senki sem megy el közömbösen.

 

3-csillagjegy-ami-nem-túl-szerencsés-a-szerelemben

 

Nézd meg, melyek azok a csillagjegyek, melyek nem igazán szerencsések a szerelemben. Nekik a házasság sem jön be mostanában.

Bika

Ez az egyik legbonyolultabb csillagjegy. Semmit sem csinál jól, és, amikor végre sikerül valami, akkor tesz róla, hogy azt is elrontsa. Mindenben beleszól, nagyon nagy a büszkesége. Sokan tartják egy kicsit erőszakosnak, és rámenősnek is. Talán ezen tulajdonságainak is köszönheti, hogy mindenben sikereket ér el. A szerelemmel viszont kissé hadilábon áll: nem tudja igazán kimutatni a szeretetét, de elfogadni sem hajlandó a másokét. Ez a tulajdonsága megnehezíti, azt, hogy tartós kapcsolatban élhessen. Állandóan váltogatják a partnerüket, mert azt hiszik, hogy nem szereti őket senki igazán.

Halak

A Halak számára a házasság, valami nagyon idegen fogalom. Távol áll tőlük a dolog, és úgy gondolják, hogy nem segíti őket abban, hogy boldogok legyenek. Mindig valami mentséget találnak arra, hogyan bújjanak ki a házasság alól. Általában kissé szerencsétlenek a szerelemben, és ez az egész életükre rányomja a bélyegét. Állandó álomvilágban élnek, és nem érik be ennél kevesebbel.

Rák

Ők igazán magányos típusok. Leginkább csak azért kötelezik el magukat, és “vállalnak be” egy házasságot, hogy ne kelljen többé a külvilág lekicsinylő véleményét hallgassák. Gyorsan szerelmesek lesznek, de ugyanolyan gyorsan és elhamarkodottan képesek akár pozitív, akár negatív döntéseket is hozni. Nem túl megbízhatóak, és együttműködőek a házasság szempontjából.