A lánytestvérek között általában erősebb a kötelék, mint a fiú-fiú vagy fiú-lány testvérpárok esetében. Vannak, akik között annyira erős a kapcsolat, hogy úgy döntöttek, ezt meg is szeretnék örökíteni – a testükön. Némelyikük tényleg zseniális!

Közös tetoválást általában szerelmesek varratnak magukra, de megesik, hogy anya-lánya párok határozzák el, hogy a köztük levő erős köteléket egy tényleg örökké tartógesztussal fejezzék ki egymás felé. Szüleiket tisztelő, a kemény külső mögött érző gyermek lakozik azoknál, akik magukra tetováltatják mindkét szülő arcképét, esküvői fotóját.

Testvéreknél viszonylag ritka a másik iránt érzet szeretet ilyen formájú kifejezése, de mi is ismerünk olyan lány testvérpárokat, akik tényleg annyira kötődnek egymáshoz és szeretik a másikat, hogy simán el tudjuk képzelni, hogy ők is megörökítenék ezt a nem mindennapi kapcsolatot saját testükön.

Nekik ajánljuk ezeket a képeket, és persze azoknak is, akik nem adnák a fejüket egy tetoválás elkészítésére, de szeretik a testvérüket.

Neked melyik tetszik a legjobban?

lanytesok27

.

lanytesok26

.

lanytesok25

.

lanytesok24

 

lanytesok23

 

lanytesok22

 

lanytesok21

 

lanytesok20

 

lanytesok19

 

lanytesok18

 

lanytesok17

 

lanytesok16

 

lanytesok15

 

lanytesok14

 

lanytesok13

 

lanytesok11

 

 

lanytesok10

 

lanytesok9

 

lanytesok7

 

lanytesok6

 

lanytesok5

 

lanytesok4

 

lanytesok1

 

lanytesok2

 

lanytesok3

 

lanytesok8

 

lanytesok12