Új őrület terjed a közösségi oldalakon. Már nem csak a házasságkötést, hanem a kapcsolat végét is tortákkal ünneplik. Na de hogyan!

Azt mindenki tudja, hogy a “nagy napot” a házasságkötést tortával is ünneplik az ifjú párok. A szebbnél-szebb édes alkotások az esemény egyik fénypontját szokták jelenteni. Így a torta már szinte jelképe lett az örök hűséget fogadó pároknak is. A közös tortaszelés és a sütemény, no meg a boldogság megosztása az ünnep egyik nagyon várt szertartása.

Ám az életre szóló fogadalom sokszor sajnos nem tart ki… Hosszabb-rövidebb idő után kiderült, hogy nem működik. És ekkor jön a válás, az osztozkodás és az egymástól elválás nehéz időszaka. A kapcsolat befejezése sokszor nem zökkenőmentes, sőt néha elég durván elfajul. Az utóbbi időben egyre többen ünneplik meg, amikor ki-ki elindul újra a maga útján. Egy új, bizarr ötlet kezd terjedni, a válási torta. A díszítésekből, a rá írt üzenetekből elég jól kideríthető, hogy mit gondolnak az egyedül maradt exek. Íme egy válogatás a szakítós, válós tortákból:

torta16

.

torta17

.

torta18

.

torta19

torta20

torta21

torta22

torta24

torta1

torta2

torta3

torta4

torta5

torta6

torta7

torta8

torta9

torta10

torta11

torta12

torta13

torta14

torta15