2014 sem telhet el anélkül, hogy ne bukott volna ki néhány pasiból pár egyedi beszólás. A világ sztárjai, legyen szó sportolóról, színészről vagy véleményvezérről, letették a névjegyüket az online és az offline médiában is, és mi az év vége apropóján (valamint az elmaradt világvége örömére) összeszedtük a legjobb 12 idézetet.

Íme:

12. Ed Helms komikus és a Másnaposok sztárja a felelősségről:
“Ha szar szendvicset eszel, nagy a valószínűsége, hogy azt a szar szendvicset te rendelted! Ugyanez vonatkozik a steakre is…”

11. Vincent Kartheiser, a Mad Men – Reklámőrültek egyik főszereplője egy negatív beszólásra:
“Hé, én is utálom magam…  Ez azt jelenti, hogy sok közös van bennünk, akár lóghatnánk együtt!”

10. Ryan Lochte, a londoni olimpia sztárja (úszásban) arról, hogy miért bulizna szívesen Abraham Lincolnnal, a néhai elnökkel:
“Mert elég faszányos, ahogy azt a kalapot hordja…”

9. CC Sabathia, a Yankees rekordfizetést kapó dobója az egyértelmű dolgokról:
“Soha nem leszek fehérneműmodell…”

Apró hozzáfűzés: CC Sabathia azért ledobott idén magáról mintegy tíz kilót, de nem ezért fogja irigyelni az utókor (inkább a tehetsége és a fizetése miatt).

8. John Mulaney komikus és a híres, közel negyven éve futó Staruday Night Live című show írója arról, hogy milyen is a személyi edzője:
“Hetente kétszer edzek a csajjal… Igen, csajjal, mivel képtelen vagyok elviselni a szégyent egy másik férfi előtt, hogy nem tudok felemelni egy kettlebell-t.”

7. Joe McHale, olasz-amerikai komikus, színész, író, televíziós producer, televíziós sztár és volt amerikai focista arról, hogy milyen érzés volt élni és fogyókúrázni a 150 kilós védők mellett:
“Minden egyes nap egy kihívás, de nem csak a hatalmas srácok, hanem a rengeteg spaghetti carbonara miatt, amit bezabáltak. Borzalmasak ezek együtt…”

6. A visszavonult NBA-sztár, Shaquille O’Neal arról, hogy milyen :
“Egész évben edzettem, hogy formába jöjjek és a Men’s Health címlapjára kerüljek srácok, szóval ha decemberig esetleg elfelejtelek titeket hívni, csörgessetek már meg.”

5. Matthew McConaughey a régi korok egyszerűségéről:
“Mielőtt megzabálták volna azt a tiltott gyümölcsöt, és kitalálták volna, hogy a fügefalevél kiválóan takar, Ádám és Éva jókat bongózott a vadonban.”

4. Richard Simmons fitneszikon arról, hogyan is dönti el, mit viseljen aznap:
“Egyszerűen megkérdezem magam, mit szeretnék ma viselni? Ballett-táncos leszek ma? Vagy indián? Vagy csak vegyek fel szárnyat és glóriát?”

3. Dave Attell komikus egy lehetséges pornóforgatásokról:
“Aztán eljön az a pillanat, amikor elkezdünk síkosítókról beszélni, meg arról, hogyan is állt fel a cerka a Viagra előtt, és hogy mint színész, miképp képzeled bele magad abba, hogy most a hugicáddal vagy anyáddal bújsz ágyba.”

2. Chad Kroeger, a Nickelback “szadista” frontembere arról, hogy valaha 600 márkát fizetett az egyik roadie-nak, ha az az egyik idősebb rajongó kését beleszúrja a fütykösébe:
“Még most is hallom azt a hangot, ahogy a penge lassan sercegve megáll, meg azt a vérfagyasztó sikolyt utána… Baromi nagy volt.”

1.  Az univerzum teremtője, Isten a hétköznapokról (egy könyvből van , nehogy megbotránkozzunk):
“Általában napi húsz percet töltök szupernóvák teremtésével, 20 percet galaxisok létrehozásával, aztán húsz percet kardiózok egy speckó gépen, a “fekete lyuk futópad”-on.  Ez amúgy egy sima futópad, annyi a különbség, hogy gyorsan kell futni, különben beszippant a szingularitás…”

take-a-smile