A lány azért engedte, hogy kép készüljön róla, hogy elrettentsen másokat, nehogy elkövessék azt a buta hibát, amit ő!

michelle00.jpg.1200x0_q85

A lány azért engedte, hogy kép készüljön róla, hogy elrettentsen másokat, nehogy elkövessék azt a buta hibát, amit ő! Michelle ugyanis csak magának köszönheti, hogy ilyen szörnyű tragédia érte.

Az eset Németországban, a Saar-vidéken történt:

Michelle a vonatot várta Friedrichsthal városkájának vasútállomásán. Hogy a várakozás ne teljen olyan unalmasan, fogta magát, bement a sínek közé és, és felmászott az ott várakozó egyik tehervonat külső létráján, a kocsi tetejére. Ám a vagon olyan magas volt, hogy Michelle túl közel került a felsővezetékhez, és bekövetkezett a szörnyű tragédia:

Haja kigyulladt, miközben 15 000 voltnyi feszültség haladt át a testén. Az elképesztően nagy áramütéstől bőrfelületének 70%-a megégett, csoda, hogy egyáltalán életben maradt.

Az áramütést követően 16-szor kellett, hogy megoperálják, és három és fél hétig mesterséges kómában tartották egy speciális klinikán.

Sajnos még így is rengeteg maradandó károsodás érte a testét: egész életében parókát kell majd hordania, rengeteg égési sebet szerzett, és kisujját is amputálni kellett.

michelle01.jpg.600x0_q85

Azért döntött mégis úgy, hogy megmutatja magát, hogy ezzel is elrettentse kamasztársait attól, hogy felelőtlenül mászkáljanak a pályaudvaron a sínek között, vagy felmásszanak a vonatokra.

Ilyen borzalmas, visszafordíthatatlan következményei lehetnek!