Következő összeállításunkban olyan BÜSZKE autótulajdonosok  „műveit” láthatjátok, akik valószínűleg a javasoltnál több időt töltöttek Need For Speed játékokkal és/vagy Halálos Iramban részekkel amik sajnos nem múltak el maradandó agykárosodás nélkül. Íme hát 10 igazán ocsmány tákolmány!

1

Ez a Nissan tulaj nem bízta a véletlenre a kipufogógázok távozását. A japán mérnökök által hosszas tervezői munka után megalkotott rendszer valószínűleg nem szuperált elég jól, megérett a cserére.

2

Michelisz Norbi kézhez kapta idei versenygépét és már javában tesztel. Elnézést kérünk a Zengő Team-től!

3

VV Veronika autó tunningolási leképződése egy Civic képében. Különlegesség hogy Veronika, a tulajdonos és maga az autó is ugyanannyi IQ-val rendelkezik.

4

Az emberiség valóban megérett a pusztulásra… Sajnos nincs ötletünk ez mi lehetett fénykorában.

 

5Valószínű, hogy nem az Euro Ncap gyalogosvédelemi tesztje volt az első számú szempont ennél a remekműnél. Reméljük a tulaj nem gondolta túl komolyan a Carmageddon nevű klasszikus játékot.

6

“Amikor a tettek beszélnek, szavakra nincs szükség.”- afrikai közmondás.

7

Nyilván szükség van plusz leszorítóerő egy ilyen Corollánál. Csodáljuk, hogy még egy F1-es csapat sem környékezte meg főtervezőt, szükség van jó szakemberekre az aerodinamikai osztályokon.

8

Őszintén reméljük, hogy ez csak vicc bár ugye nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés, magasak a spoilerek!

9

Ezek a kerekek minden bizonnyal megálmodója agyi kapacitásának reciprokát kívánják szemléltetni. A másik lehetőség hogy valamilyen más altesti szervét kompenzálja.

101

Keretbe foglalva a dolgot, íme egy újabb kipufogó fétises gyöngyszem, ezúttal a mennyiségen a hangsúly.