Azt gondolod, hogy mindent tudsz a csajról, akivel hónapok óta jársz (vagy már össze is költöztél), azonban egy brit kutatás szerint a férfiak 54 százaléka nem tudja fejből a barátnője telefonszámát, 12 százaléka nem emlékszik a születésnapjára és tíz százaléka nem vágja, mi a pontos titulusa a munkahelyén szíve választottjának.
Uppsz… Mondhatnánk, de…

De valljuk be őszintén, a fentebb említett apróságokon kívül vannak olyan dolgok, amikre nem is kell emlékeznünk és amiket nem is kell feltétlenül tudnunk.  Ez kérem tisztelettel az a tíz dolog, amit nyugodtan elfelejthetünk megkérdezni és megjegyezni; lásd odalent bővebben.

De csak azért, hogy a hölgyek is megnyugodjanak: még lejjebb azokat is elolvashatja a nyájas férfiolvasó, amit viszont kötelező tudni az egy éjszakánál hosszabb viszonyok esetében! Magolásra fel, éljen a boldog és harmonikus párkapcsolat.

10 dolog, amit NEM kell tudnod a barátnődről:

1. Ki a kedvenc divattervezője?
Ha piszkosul nem vágod, mi a különbség Tory Burch és Rag & Bone között, nincs semmi baj, ez csak azt jelzi, hogy egészséges heteroszexuális férfi vagy, aki túl rövidnek tartja az életet ahhoz, hogy az ilyen lényegtelen dolgokkal foglalkozzon.

2.  Mi a kedvenc parfümje?
No, kérem, ezért vannak a nőknek legjobb barátnőik. Mielőtt kiürülne a parfümös üvegcse, azok a csajok töltik fel a készletet.

3. Mi a kedvenc sminkmárkája?
A tudatlanság áldás! Jobb fenntartani bizonyos esetekben a misztikumot, és nem kapargatni a dolgok felszínét. Amúgy is mindegy, hogy mitől néz ki olyan csodásan a csaj, akiért megdobban a szívünk, főleg ha ugyanúgy szeretjük akkor is, amikor kócos hajjal és püffedt szemmel ébred reggelente.

4. Mikor szőrtelenített legutoljára?
Ugyanaz a helyzet: jobb meghagyni a homályban az ilyen – férfiak számára – veszélyes dolgokat.

5. Hogy hívják a fodrászát?
Férfi és nő – a párkapcsolat akkor igazán szép köztük, ha megvannak a különböző érdeklődési körök. A mi fodrászunkat csak “fodrász”-nak hívják, és becsukjuk a szemünket, ha túl sokat kérdeznek a hetünkről; minket nem érdekel semmi más, csak az, hogy amiért bementünk a szalonba, az megtörténjen. Semmi praktika, meg varázslatos trendi frizura.

6. Mi a legjobb barátnő leges-legújabb problémája?
Ez egy olyan információ, amire egyáltalán nem kíváncsi a férfi. Ezért a legjobb barátnő problémája és nem a miénk. Ne is mondják, ne is kérdezzük!

7. A hónap legrosszabb pár napja
Hacsak nem akar a férfi és a nő közös gyermeket, akkor a férfinak nem szükséges teljes képet kapnia barátnője nehéz napjairól. Nem kell kérdezősködni, játszani a jófej csávót, aki aztán baromira megértő és hihetetlenül empatikus.
Barátom, hidd el, neked is megvan a magad baja!

8. A gyűrűméret
Ha már OTT vagy, hogy megkérd a kezét, akkor kideríted, ha nem, akkor ne fáraszd az agyad ilyen apróságokkal.

9. Hogy hívták az exeket?
Tudni, hogy a barátnődnek volt férje vagy hosszú ideig tartó kapcsolata, nem mindig jelent perverz élvezetet, ezért ne is akard tudni a részleteket és neveket. Maradjon ott, ahová tartoznak: a múltban.

10. Mennyit keres a csajom?
Hacsak nem gondoljátok komolyan a kapcsolatot, ez se fickándozzon a fejedben. A jattot nem az adja a vacsorán, aki többet keres, és hidd el, barátom, nem szeretnéd, ha idő előtt kisebbrendűségi érzésed lenne.

pair2

 

És akkor van az a bizonyos tíz dolog, amit nem árt tudni:

1. S, M vagy L?
A méret fontos, mert a méret néha fura dolgokra képes. Elég csak egyszer rosszul megadni a vizespóló verseny nevezési lapján a csajszi méretét, aztán egy életen át hallgathatod, hogy “ilyen kövérnek látszom?”…

2. Hova valósi?
Egy nyugat-magyarországi hölgyet ne mutass be otthon tősgyökeres szabolcsi.

3. Hova járt iskolába?
Jelentéktelennek tűnik, de az a négy plusz másik három-öt év (középiskola és egyetem) vagy nagyon szórakoztató vagy nagyon borzalmas pillanata volt életének, ezért tutira érzékeny rá.

4. Szülők, rokonok és legjobb barátok neve
Egyszer vésd el, meglátod, mi lesz belőle… Annyit beszél róluk, hogy bűn visszakérdezni: “A Gyuszi akkor most az apád vagy a bátyád?”

5. Hogyan vidíthatod fel
Ez az, ami bármikor jól jöhet, és néha az utolsó aduász a kezedben. Készülj fel a legrosszabbra, és használd fel, ha szükséges.

6. A rosszkedv jelei
Tudni, hogy mikor van rosszkedve a barátnődnek, félsiker. Akkor nem viccelsz a súlyával és a korával, és amúgy is, akkor legjobb, ha békén hagyod és elmész egyet mozizni a haverokkal. A férfiak empatikusak, nem cseszegtetik ilyenkor a nőket.

7. Középső neve
Ha van, tudd. Amikor kimondod mind a hármat, hangsúlyosan tudod jelezni, hogy haragszol rá.

8. Kedvenc zenéje
Ha kocsikázni indultok, és nincs a közelben motel, akkor nem árt egy jó pont a neved mellett.

9. Mi az, amit nem ehet?
Ne rendelj mogyoróval készült kaját, ha a csajod allergiás rá. Nem úgy sikerül a randi, ahogy szeretnéd.

10. Kedvenc virága
Hidd el, egyszer-kétszer jól jön ez a tudás.

Nos, uraim. 10-10.
Reméljük, segítettünk!