Most elárulunk néhány dolgot, ami mindig emlékeztetni fog téged arra, hogy miért is jó nőnek lenni, ha éppen nem így érzed. Olyanokra gondolunk, mint csajos sorozatok a TV-ben, smink, titkos nyelv, amit csak mi, nők értünk meg és még sok más.

1. Ez neked jár


Havonta egyszer jogod van az elmebeteg-szuka szerepére. És utána fogj mindent a pasidra. Igenis megteheted azokon a bizonyos napokon, hogy hisztizz, csokit tömj magadba vagy éppen csipszet ropogtass és slampos tréningben a kanapéra kuporodva idióta sorozatokat nézz naphosszat.

 16905_no_jar_neked

2. Ami a fontos egy nőnek


Amíg a pasid mindenhol otthagyhatja a piszkos zsepiket, az aprópénzt és a zsebből kieső számlákat, addig te is nyugodtan szem előtt hagyhatod a lábujjosztódat körömfestés után, vagy a szemöldökcsipeszt és az egyéb „apróságokat”, melyekre, sosem tudhatod, hogy mikor lesz hirtelen szükséged.

 16906_no_2

3. Szex, amikor te akarod


Tudod szuggerálni a pasid zipzárját egy csábító szempilla rebegtetéssel. És ezt ki is használhatod, amikor csak akarod. Ezenfelül, igenis csökkentheted vagy gyarapíthatod a „kívánságlistáját” attól függően, hogy hányszor rakott rendet, vagy mosogatott el a héten.

 16907_no_3

4. Rejtélyes nőgyógyászati zavarok


A hímeket keményen meg tudjuk ijeszteni különböző, rejtélyes nőgyógyászati problémákkal. Oh, de ez igazán rossz. Nem szabad túlzásba vinni, de, ha elárulod a problémádat, kényeztetni fognak, ha több fagyira vágysz, meg fogod kapni. Mert lehet, hogy enyhíti a „szenvedésedet”.

 16908_no_4

5. Sármos George


Igenis álmodozhatsz és hiheted azt, hogy egy napon Mrs. Clooney leszel. Ez persze nem valószínű, sőt, de álmodozni szabad és kell is! Ettől lesz kerek a világ.

 16909_no_5
6. Csaj Tv


Ugly Betty, Született feleségek, Topmodell leszek, Szex és New York és a többi, ez mind neked, nekünk, nőknek készültek. Még jobb, hogy remek alkalom arra egy-egy ilyen sorozat, hogy összegyűlj a csajokkal, nyalánkságokkal körülbástyázva magatokat, és jókat pletyizettek.

 16910_no_6
7. A smink varázsereje


Pattanások vagy táskák? Ugyan! A smink erejének köszönhetően így is el tudod a pasikat varázsolni. Pasi? Na és? Zavarja, hogy amíg pisil, te ott sminkelsz? Ha igen, mondd meg neki, úgy döntöttél, ezt a sminket nem pazarlod itthonra, inkább elmész a csajokkal valahova.

 16911_no_7
8. Szexi vagy! És kész!


Ha a pasid pólóját viseled otthon, szexi vagy benne. Ha felveszel egy szép nőies ruhát, akkor meg gyönyörű. Egy csodás fehérnemű pedig lépcső a mennyországba a pasidnak és így persze neked is. Hatalmas fegyver a kezedben a nőiességed kihangsúlyozása, élj vele bátran!

 16912_no_8
9. A titkos női nyelv


Anélkül is megértjük egymást, hogy bármit is hosszasan kéne magyarázni. Tény, hogy néha még szavakra sincs szükség, a gesztusok és a hangok elegendőek. Egy northampton-i tanárnő, kísérlet céljából csak arckifejezésekkel és kézmozdulatokkal beszélt a barátnőjéhez egy héten keresztül és tökéletesen megértették egymást. Ezt egy pasival megpróbálni is felesleges lenne.

 16913_no_9
10. Mindig jó


Lehetsz szingli, vagy házas, vagy éppen elváltál, nem számít, bármit teszel, jól teszed, a lényeg, hogy érzed jól magad a bőrödben, hiszen nő vagy!

 16914_no_10

(forrás: noiportal)