VAN EGY TITKOS SZOBA A REPÜLŐGÉPEN, AMIRŐL A LÉGITÁRSASÁG NEM AKARJA, HOGY TUDJUNK!

2392

Az utaskísérők mindig szépek, függetlenül attól, hogy milyen hosszú utat kell megtenniük, mindig frissek, kedvesek kell legyenek. A nők ápoltan, kisminkelve kell megjelenjenek az utasok előtt, a férfiak pedig annyira barnák, mintha úgy születtek volna.

Hosszú órákon át, lábon állva végzik a munkájukat, hiszen állandóan szórólapokat vagy élelmet, parfümöket osztogatnak az utasoknak, de ettől függetlenül, férfiak és nők egyaránt leplezniük kell a kimerültségüket.

t7-2-800x600-jpg-1200x630_q85_crop-center_upscale

Rengeteg a szabályzat, az előírás amelyet követniük kell, mielőtt egy légiutas-kísérő pár percig leülhet. A közhiedelemmel ellentétben az utasszállító repülőgépnek a személyzete nem csak arra van, hogy egy hideg italt töltsön az utasoknak. Rengeteg képzésen vesznek részt: elsősegélynyújtás, biztonság, kényszerleszállás, túsz helyzetek, túlélés, defibrillálás és ami nagyon fontos, hogy arcukon mindig mosoly kell lennie.

legi3

Vessünk egy pillantást, a színfalak mögé, hogy mi történik az utaskísérőkkel, miközben utazunk. Legközelebb talán mi is mosolyogni fogunk nekik és kedvesen megköszönjük, amikor kiszolgálnak, mert megérdemlik!

legi2

A légitársaság személyzete rendelkezik egy ilyen kis, vékony matracokkal ellátott helyiséggel ahol szundíthatnak egy kicsit. Amint látható, ez a helyiség nagyon kicsi.Csupán egy függöny választja el a munkatársakat egymástól. Látható, hogy az ablakok is milyen kicsik.

legi1

Hozzászólás