Válj Te a pasid pornócsillagává!

3501

Azt hiszed, az kell neki, amit néz? Fenét!Legtöbbször azért bámulnak extrém módon izgató filmeket a pasik, hogy egyszerűsödjön az életük. Hogy a hétköznapok rohanásában kielégítetlen vágyaikra gyors megoldást találjanak. Nem érdemes balhéznod néhány percnyi pornó miatt! Ellenben az már érdekes lehet, milyen típusú filmet néz ilyenkor a párod. Figyeld csak ki, nem is hiszed, milyen sok hasznos infó birtokosa leszel: kicsit jobban megismered a pasidat!

620x0 (19)

Ne zsörtölődj, inkább próbálj képbe kerülni. Nem kell filmesztétának lenned, hogy kitaláld, mire is vágyik igazán…

Ha a kerek popsikért őrül meg…

Majd belezuhan a monitorba, úgy bámul egy kívánatosan gömbölyödő popsit? Hagyd, hogy legeltesse a szemét! De aztán told neki oda a sajátodat, hogy birtokba vehesse! Hidd el, megteszi!

620x0 (20)

Vagy inkább az elöl kis huncut bozontot viselő csajokat keresi a filmekben? Ne bánd, mustrálgassa csajok ölét! Hidd el, a tiéd is tetszik neki, pláne, ha egy kis fazonnal is megörvendezteted.

masajes-eroticos-bcn-gabi-1140x759

Ha a mellek izgatják…

A legtöbb férfi cseppet sem vágyik fullasztóan dús keblekre, persze kivételek mindig vannak. Alényeg, hogy ciciket akar. És nem másét, hanem a tieidet!Engedd, hogy minél többször kerülhessen a közelükbe.

620x0 (22)

Csomagold szexi fehérneműbe a kebleidet, hogy még kívánatosabb legyen a két dombocska! És használd ki a két melled között megbúvó erotikus rést! Kevés izgatóbb van egy férfi számára, mint oda behatolni a péniszével!

620x0 (23)

És ha a szexi melltartó nem tartja elég szűken ezt a forró terepet, markold meg a melleidet alulról vagy oldalt, és nyomd össze jó szűkre a buja rést! Így kínáld mellekre gerjedő pasidnak a gyönyört – hidd el, ez fogja érdekelni és nem a laptopja!

Ha a domina szexre bukik

A férfiakat legtöbbször nem a tényleges bántalmazás vagy a fájdalom nyűgözi le, hanem a jelmezek.Ha pasid elsősorban az ilyen pornókat stíröli, szeretné,  ha kicsit határozottabb és nőiesebb lennél.Mutasd meg neki bátran ezt az oldalad is!Öltözz kicsit kihívóbban és parancsolj!

620x0 (24)

Ha szívesen néz leszbikus jeleneteket

A leszbi filmeket kedvelők valójában csak egy kis lágyságra vágynának. Minden kedves szavad, érintésed a kedvére lehet. Öltözz finom, púderszínű csipkékbe, jöhet a bébidoll és a combfix! Legyél tinilányosan izgató, légy a legerotikusabb Lolita!

620x0 (25)

Csoportszex és swinger: igazi ínyenc a pasid!

Párodat rajta csípted, ahogy az egy kemény pornófilm eszközös, vad jelenetét csüng? Ne hidd azt, hogy elvetemült perverz alak. Az ilyen pasik többnyire csak egy kis újításra, izgalomra vágynak. Beleuntak az otthoni monoton szexbe, így keresnek plusz gyönyöröket. De ilyet te is adni tudsz neki: próbáljatok ki új helyszíneket, szexjátékszereket! Beszerezhetnél egy ultraszexi fűzőt, harisnyatartót, neccharisnyát. Mit szólnál egy fekete selyemkesztyűhöz? Finoman megcirógathatnád vele a legérzékenyebb pontokon!De ne cirmos cica legyél, hanem nagyragadozó, igazi vadmacska! Oly kevéske kell a boldogsághoz, add meg hát neki amire vágyik, és a lábaid előtt fog heverni!

(forrás: ripost)