Válj a puncinyalás mesterévé és a csaj örökké a tied! Figyelj és tanulj!

21100

Nagyon tisztelem és méltányolom azokat a férfiakat, akik szeretnek puncit nyalni, mert sajnos nem sokan vagytok, legalábbis azok, akik értik is a dolgukat ezen a téren. És nem én vagyok az egyetlen nő, aki ezt állítja. Szóval ez a kis útmutató biztosan hasznára válhat a férfitársadalom képviselőinek. 

Amikor egy nő talál egy olyan férfit, aki jól bánik a nyelvével puncitéren, az kincset talált, és nem is fogja kiengedni a kezei, vagy inkább combjai közül egyhamar. Ritka az ilyen, mint a fehér holló – és ezt a nők nagy része tudja. Sőt, jobban teszi, ha még a barátnőinek sem beszél róla, mert könnyen válhat szeretője a város legnépszerűbb hapsijává. Általában a férfiak nagy része egészen kielégítően kefél, de amelyik még puncit is jól tud nyalni, az főnyeremény.

A legtöbb nő kissé szégyenlős a testével kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a világ leggyönyörűbb nőjével bújsz is ágyba, ő aggódni fog, hogy vajon tetszik-e neked a teste. Hiába, mi nők hiúak vagyunk, még ha annyira nem is, mint a férfiak. Tehát első, hogy dicsérd meg, milyen gyönyörű, mondd el neki, testének melyik részét szereted legjobban, szóval beszélj neki bármiről, amitől bizalmába fogad téged, a lábai közé enged, és feltárja előtted legrejtettebb testrészét, a punciját.

 

Itt most egy kicsit álljunk meg, és nézzük meg, mit látsz. Gyönyörű, nem igaz? Nincs más dolog, ami egyedibbé tenné a nőt, mint annak puncija. Én tudom. Sokat láttam és kóstoltam is közülük. Különböznek méretükben, színükben és alakjukban. Van, amelyik begyűrt, mint egy kislány nunija, és van amelyiknek vaskos, buja ajkai kilógnak rejtekükből, és így köszöntenek téged. Van, amelyik sűrű bokor alatt fészkel, de van, melyet csak áttetsző pihe fed. Szóval méltányold a nőd egyedi jegyeit, és mondd is el neki, hogy mik ezek! Higgyétek el, értékelni fogják!

punci1

A nők sokkal beszédesebbek a férfiaknál, főleg szerelmeskedés közben. Sokkal inkább reagálnak is a verbális kedveskedésre, mármint minél többet beszélsz hozzájuk, annál könnyebben tudod levenni őket a lábukról. Ezért előjáték és puncisimogatás közben próbálj minél többet beszélni hozzá arról, amit éppen csinálsz vele.

 

Most térjünk vissza a fő témánkhoz: lágyan húzd szét puncijának ajkait, és figyeld meg a kisajkakat! Ha szeretnéd, lágyan meg is nyalogathatod őket, de ebben a tevékenységedben ne legyen semmi követelőzés, illetve behatolási vágy, legyél valóban gyengéd és izgató! Ezután a puncijának felső részét simítsd kétfelé úgy, hogy megtaláld a csiklóját. Minden egyes nőnek különböző méretű csiklója van, mint ahogy a férfiaknak is más és más a farokmérete. Persze nálunk, nőknél ez nem párosul egymás iránt érzett irígységgel, és természetesen a méret semmi befolyással nincs az élvezet mértékére. A másik dolog, hogy akinek a csiklójából kevesebb látszik, annak általában a fityma alatt több rejlik.

Amikor megérinted egy nő csiklóját, előtte bizonyosodj meg róla, hogy az ujjad nedves! Megnyalhatod vagy megnedvesítheted a saját puncilevével is. Mindenesetre mielőtt hozzáérsz legyen nedves az ujjad, mert a csikló magától nem nedves és egyébként is rendkívül érzékeny, ha az ujjad száraz, akkor az nagyon fájdalmas lehet. Bár igazából ebben a fázisban még korai a csikló megérintése. Addig még sok „munka” vár rád, hogy izgalomba hozd. Azelőtt még túl kényes pont ahhoz, hogy bevond a játékba. Lassan közelítsd meg a puncit! A nők talán még a férfiaknál is jobban kedvelik ha felizgatják őket. A comb belső oldala az egyik legérzékenyebb pontjuk. Nyalogasd, csókolgasd, rajzolgass rá a alakzatokat a nyelved hegyével vészesen közeledve a puncijához, de az utolsó pillanatban kalandozz másfelé. Ezzel azt érheted el, hogy ő fogja siettetni a dolgot: bárcsak hozzáérnél már féltett kincséhez.

 

Most nyald a hajlatot, ahol a combja és a puncija találkozik! Arcoddal simogasd meg a szőrpamacsát – ha nincs, akkor annak helyét! Síkos ajkaiddal simítsd végig a vágatát anélkül, hogy belenyomnád tovább izgatva őt. Ha a nődnek nincs ellenére a popsijának kényeztetése, akkor minden további nélkül nyald végig a popsivágatot is, a lyukánál kicsit elidőzve, de ne hatolj be a nyelveddel a hátsó nyílásba!
Néhányszor végégjárhatod nyelveddel a puncija felső régióitól egészen a popsilyukáig. Amikor ezeket végigcsináltad, akkor elértél arra a pontra, mikor kedvesed felpattan a székéből, és teljesen felizgulva többet akar majd tőled. Ekkor az ajkaidat formáld a puncivágatához! Lágyan kezdd el csókolni, mintha ugyanezt a szájával tennéd, majd egyre erőteljesebben csókold!

punci3

Most használd a nyelvedet! Válaszd szét a szeméremajkait és mikor szétnyíltak, a nyelveddel járd végig a puncijának rétegeit! Kezeiddel lágyan nyisd szélesebbre a lábait! Akármit is csinálsz egy nővel, amikor ki akarod nyalni a punciját, azt gyengéden tedd!

Most a nyelveddel dugd meg! Ez különleges érzés lesz neki, és a végletekig felizgatja majd, mert valószínűleg ekkora már a csiklójának izgatását is kívánni fogja. Próbáld ki, ha a csiklója már kemény, és a bőr alól szemmel láthatóan kiáll, mintha egy kis hímtag lenne, akkor gyengéden elkezdheted nyelveddel kényeztetni. Ha még mindig nem látszik belőle több, mint a kezdetekkor, akkor még egy kis izgatásra vár a rejtekhelyén. Tehát kezdd el a csiklót fedő bőrt nyelveddel végégszántani, és próbáld meg azon keresztül érzékelni a csikló állapotát. Valószínűleg könnyedén érezni fogod. De ha nem is érzed a pici gyöngyszemet, akkor is előhozhatod az őt fedő bőrredő nyalogatásával. Nyald kissé erőteljesebben, és nyelveddel kicsit nyomd a bőrt felülről lefelé!

Gyengéden húzd szét a szeméremajkakat és nyelveddel kicsit legyintsd meg a csiklót, akkor is, ha még nem bújt elő rejtekéből! Aztán tedd ugyanezt, de gyorsíts a tempón! Ettől partnered lábai megremegnek majd. Amikor úgy érzed, hogy a nő egyre közeledik a beteljesedés felé, akkor száddal formálj O-betűt, és zárd a csikló köré, mint egy nagy burkot! Kezdd el gyengéden szopogatni, de arra ügyelj, hogy az ajkad és a nyelved sose legyen száraz! Közben figyeld partnered arcát, hogyan reagál a tevékenységedre. Ha látod, hogy el bírja viselni a peckének szopogatását, akkor kissé beleerősíthetsz, de hangsúlyozom, hogy csak gyengéden. Amennyiben élvezi, akkor tovább erősíthetsz. Mozogj vele együtt! Ha megemeli a csípőjét közeledő orgazmusa jeléül, emelkedj te is vele, semmiképpen ne gátold a mozgását, próbálj a csiklón maradni, és közben ne birkózz a nővel! Tarts ki, és ne hagyd kicsúszni az ajkaid közül! Ekkor valószínűleg ilyesmiket fog mondani, hogy: „Ne hagyd abba! Soha ne hagyd abba!”

Ezeknek a mondatoknak természetesen oka is van. A legtöbb férfi túl hamar abbahagyja. Ugyanúgy ahogy a faszszopást, ezt is érdemes tanulni, és érdemes megtanulni jól csinálni. Ismerek olyan férfit, aki kefélés terén pocsék, egyszerűen pocsék, nincs rá más szó. De úgy tud puncit nyalni, mint senki más. Így sosincs problémája a partner-találással. A lányok omlanak utána.

De térjünk vissza a puncinyalási leckénkhez! Egy másik dolog is van, amivel felerősítheted szíved hölgyének élvezetét. Miközben ő élvezi a puncinyalási tehetségedet, a punciját ujjazhatod is. Előtte, közben vagy utána. Én személy szerint azt kedvelem legjobban, amikor partnerem először puncimat dugja egy, majd két ujjával, aztán a jól benedvesített ujjával a popsilyukamat kezdi izgatni, de csak a bejáratánál. A legvégén pedig úgy, hogy egyik ujja a puncimban van ameddig csak lehet, a másik a popsim bejáratát simogatja, de egy-két centinél nem hatol beljebb oda.

Szerintem ezt más nők is szeretni fogják. A csikló körüli erogén zónákon kívül a nőknek rendkívül érzékeny részük a vaginájuk felső része. Ez az a hely, amelyet a pénisz keféléskor dörzsöl. Nos, mivel a farkad és a szád elég messze helyezkednek el egymástól, ezt a dörzsölgetést, kefélést most az ujjaidnak kell végezniük.

punci5

Csináld két ujjal! Egy túl vékony, három túl vastag, és ezért nem tud elég mélyre hatolni, kettő éppen megfelelő lesz. Figyelj oda, hogy ujjaid nedvesek legyenek, hogy ne irritáld a bőrét! Csúsztasd be ujjaidat, először lassan, aztán kicsit gyorsíts! Kezdd el kezeddel ritmikusan baszni. Akkor gyorsíts, amikor ő is gyorsít, ezt meg fogod érezni a lélegzéséből, csak figyelj oda, és mindig tudatni fogja, hogy mit kell tenned. Ha egyszerre szopod a csiklóját és ujjazod a punciját, sokkal nagyobb izgalmat okozol, mintha csak a farkaddal csinálnád. Számíthatsz rá, hogy ettől biztosan elélvez. Ha mégis kétségeid lennének, figyeld meg a külsö jeleket partnereden. Minden nő egyéniség. Van, akinek a mellbimbói megkeményednek amikor felizgul, de lehet hogy csak akkor, ha orgazmusa van. Van, aki kipirosodik vagy épp remegni kezd. Ismerd meg a tüneteit, és sokkal érzékibb szerető leszel.

Amikor partnered orgazmusa elkezdődik, az isten szerelmére, le ne szállj a csiklójáról! Maradj rajta az egész ideje alatt. Amikor az első orgazmusa eléri, a nyelvedet nyomd a csikló aljához, az ajkaiddal pedig a felső részét borítsd be. Huzogasd a nyelvedet ki és be a puncijában. Ha az ujjaid is bent vannak, azokat is mozgasd kissé, de nem feltétlenül kefélés-szerűen ki-be, hanem körkörösen odabent. Lényeg a gyengédség, mert ekkor nagyon érzékeny a punci minden része.

Ha jól csináltad, akkor ilyen módon elérhetsz többszörös orgazmust is, persze ez is a partneredtől függ. Én például nem szeretem, ha orgazmus után megérintik a csiklómat. Viszont a hátam, fenekem masszírozása elnyújtja az élvezetemet. Ezek után pedig egy kemény dugás hátulról az, ami teljessé teszi a kielégülésemet.

Az utolsó tanácsom a következő: miután partnered elélvezett, szinte mondhatni, szolgáddá tetted azzal, hogy úgy kinyaltad mint talán még soha, most ne hagyd magára! Beszélj hozzá, simogasd, becézgesd tenyereddel a melleit, a bimbóival óvatosan bánj, mert ugyanolyan érzékenyek lehetnek, mint a csikló ebben az időben. Szerelmeskedj vele, mintegy levezetésképpen, amíg teljesen le nem csillapodik felfokozott állapota. Egy férfi amikor elélvez, azzal a szusszal képes elaludni lelkiismeret-furdalás és hiányérzet nélkül. De a nők természetükből adódóan kedveskedést igényelnek a szex utáni pillanatokban.

Az orális szex lehet az egyik legizgalmasabb szexuális élményed. De ez természetesen olyan, amilyenné te teszed. Szánjatok rá partnereddel időt, gyakoroljátok rendszeresen, figyelj oda szeretőd jelzéseire, és élvezd te is!

Hozzászólás