Válassz egy fát, ledöbbensz, mi mindent elárul rólad. Minden szava igaz!

2985

Aki próbálta már, nem csalódott az eredményben.

 

62tktkqTURBXy83MDY1ZjhlOTEyNjBhMDExZTlmOTZhNjVkMzA1YzQ0NS5qcGVnkpUDIQDNAhXNASyTBc0DFM0BvA

Egy brit társaság, mely magába foglalja az öt vezető ügyvédi irodát (pszichológusai) kidolgoztak egy olyan gyorstesztet, mely segít kiszűrni a leendő alkalmazottaik erősségét.

Annyira bevált, hogy csak a teszt kitöltése alapján vesznek (vagy nem vesznek) fel új munkaerőt. Minden stilizált kis kép egy bizonyos karakternek felel meg.

Válaszd ki a te fádat, és olvasd el az értékelést – mely a szakemberek szerint 95 %-ban fedi a valóságot!

1-es fa:

Aki ezt választotta az arra törekszik, hogy mindenben a legjobb legyen. Céljai elérése érdekében hajlandó lemondani a szabadidejéről is – gyakran nem a pénzért dolgozik, hanem saját maga vagy mások kedvéért. Az ilyen ember nem önző, és jól érzi magát a kollégáival, valamint megőrzi a szakmai titkokat.

2-es fa:

Ezt a fát azok választják, akiknél az anyagi jólét megteremtése áll az első helyen.  Az ilyen ember a jó fizetésért még a legrosszabb feltételű munkát is elvállalja. Kollégái kemény, de tisztességes embert ismernek meg személyében. Ha főnök, szívesen dolgoznak neki a beosztottak.

3-as fa:

Aki ezt a fát választja, az rendkívül empatikus és szociális típus. Hamar megtalálja a hangot és a közös „nyelvet” mindenivel, legyen az ügyfél, kolléga vagy egy ismeretlen. Örömmel dolgozik ez csapat tagjaként, és azok is vele. Ő a cég „lelke”.

4-es fa:

Ez a fa a kreatív emberek fája. Aki ezt választja, igazi ötletelő típus, állandóan törekszik a fejlődésre, elfogadja mások tanácsát és tapasztalatait, és nem sajnálja az idő a tanulásra.

5-ös fa:

Aki ezt a fát választja, annak nagyon fontos a jó minőség, és az olyan élet- és munkakörülmény, ami még a legnehezebb feladatoknál is segít kezelni a stresszt. Gyakorlatilag lehetetlen, hogy bárki bármiben is megzavarja. Még akkor is hideg fejjel dolgozik, ha sürgős munkát, és nem várt problémát kell megoldania.

6-os fa:

Aki ezt a fát választotta, arról kollégái úgy beszélnek, mint felelős személyről. Örül, hogy csapatban dolgozik, mert sokkal jobb eredményeket ér el, mint egyedül. Törődik a kollégáival, és mindig készen áll arra, hogy tanácsot, segítséget adjon. Ha vezetőként dolgozik, akkor az alkalmazottai is bármikor, bármilyen helyzetben számíthatnak önre.

7-es fa:

Ha ezt választotta, hihetetlen karizmája van, mely igazán figyelemre méltó lelkesedésével segít megvédeni az érdekeit. Kollégái tudják, hogy mint ember, és mint munkaerő igen különleges.

8-as fa:

Aki ezt a kártyát választotta, az elsősorban a szellemi munka mestere. Nincs olyan nehézség, amire ne találna választ. Kollégái mindig szívesen mennek hozzá tanácsért. A fizikai munka kimondottan nem neki való, a legjobb eredményeket elméje csiszolásával, megvillantásával érheti elő, nem nyers erővel.

9-es fa:

Ezt a kártyát olyan személy választja, aki nagyon kíváncsi, és nem retten meg semmilyen kihívástól. Ha csapatban dolgozik, elsősorban a sokoldalúságát értékelik.