Vajon mikor játsza meg az orgazmust a barátnőd? Most megtudhatod! – Videó

10110

Szex köz­ben a férfi­a­kat semmi nem iz­gatja job­ban, mint a gyö­nyört éppen átélő női arc.

Az arcra kiülő gesztusok üzenetet hordoznak, történetesen azt, hogy adott partnerrel, adott szituációban tudja-e élvezni a szexet a nő.

620x0 (9)

Sajnos ez még a legnagyobb szerelem közepette sem automatikus, hiszen a szexuális gyönyörök csúcsára eljutni egy összetett folyamat eredménye. Mindenkivel előfordulhat tehát az ágyban, hogy éppen nem jön össze az orgazmus. Ilyen helyzetben a nők többsége a legkevésbé sem szeretné lelombozni párját, megjátssza hát a gyönyört.

8e88a1568c0e5492beacce18ceeade1675ac2404

Csakhogy a férfiaknak igen kifinomult érzékeik vannak. Legyen a nő bármilyen ügyes, ezerféle apró jel árulhatja el, hogy csak színjáték, amit rendez az ágyban.

A kinyíló száj és a becsukott szem minden esetre arra utal, hogy a nő gyönyörök gyönyörét éli át.

 

43cf2ff1fd3892101742729ad0ba41cd3b60e3f0

Filmrendezők fantáziáját már régóta izgatja az éppen elélvező nő – és itt nem a pornófilmekre gondolunk -, megszámlálhatatlan filmbencsúcsosodik ki a történet női orgazmussal, és persze megannyi módon került már filmvászonra az intim pillanat. Ám a szexelemeket tartalmazó snittek valójában a filmszínészek munkáját örökítik meg, akik ilyen módon legtöbbször csak megjátsszák az orgazmust.

Mutatunk néhány emlékezetes jelenetet – mindegyikben világhírű színésznők élveznek hatalmasat. Hozzáértők szerint a válogatásban  egytől egyig megjátszott orgazmus látható. Vagy mégsem?