Négy csillagjegy, amely a legjobban képes átérezni mások örömét és bánatát.

A horoszkóp alapján rangsorba állíthatjuk, hogy ki és mennyire érzékeny, hiszen míg az egyik csillagjegy szülötte képes kellő távolságot tartani mások érzéseitől, addig egy másik csoport megtalálja azt a határt, ahol se érzéketlennek, se túlzottan érzékenynek nem lehet nevezni, ám akad négy csillagjegy, amely túlságosan érzékeny.

Bika: Elsősorban nem az érzékenységéről híres a Bika, mégis nagyon empatikus, ami miatt olykor hajlamos túlreagálni a dolgokat. Nagyszerű pár és szülő, akiből nem hiányzik a harci szellem.

Az érzéseit szereti az irányítása alatt tartani, de még a Bika esetében is eljön az a pillanat, amikor annyira feldühítik, felkorbácsolják az érzéseit, hogy bombaként robban, tehát jobb nem piszkálni a Bika érzékenységét!

Rák: Valószínűleg a Rák volt az első csillagjegy, aki az eszedbe jutott, amikor érzékenységről kezdtünk beszélni, hiszen ez a jegy a gyógyítás, gondoskodás, anyaság jelképe, aki legendás arról, hogy túlzottan érzékeny.

A Rák sokszor nem érti és nem tudja hova tenni az érzéseit. Ez azért történik vele, mert összezavarodik, hogy a saját érzéseiről van-e szó, vagy csak valaki másét vette át, ami felborította a lelki egyensúlyát.

Ebben a helyzetben jobb nyugton hagyni a Rákot, hadd bogozza ki a szálakat. Ugyancsak a Rákra jellemző, hogy gyakran ad újabb és újabb esélyt, de egy ponton neki is elege lesz, akkor pedig úgy elmegy, hogy vissza sem néz.

ERRŐL TUDNIA KELL  Tudjuk meg, hogy mi a életcélunk! - Csillagjegyünk alapján

Mérleg: A személyisége miatt igazán érzékeny lélek a Mérleg, aki ösztönösen magára veszi mások érzéseit, gondjait, amiken hajlamos annyit gondolkodni, hogy a végén teljesen kimerül a megoldás keresésében.

A Mérleget az emberek és a környezet is erősen befolyásolja, tehát számára nagyon fontos, hogy milyen körülmények között dolgozik. Mivel ez a csillagjegy állandóan a belső harmónia megteremtésén fáradozik, ezért a lelkivilágát könnyen felborítja a diszharmonikus környezet.

A Mérleg hiába szeretné távol tartani magát a munkahelyi konfliktusoktól, mert azok mindenképpen hatnak rá, ezért csak kiegyensúlyozott légkörben tudja a legjobban kamatoztatni a képességeit.

Halak: Legalább annyira magára veszi mások érzéseit a Halak, ahogy a Rák, hiszen mind a kettő vizes csillagjegy. A Halak nagyon rosszul viseli a durvaságot, nyerseséget, ezért senkivel se barátkozna vagy járna, aki durva vele, vagy a beszéde nyomdafestéket nem tűrő.

Amellett, hogy a Halak túlzottan érzékeny, még rettenetesen hipochonder is. Állandóan retteg, hogy elkap egy betegséget, fájdalmai lesznek, de tüneteket is képes találni magán. Ha a Halak képes lenne leszámolni a fóbiáival, akkor nagyon boldog élete lehetne a horoszkópja szerint.

(Forrás: nlcafe.hu)

Hozzászólás