Vágyak, ösztönök, remegés: szemezgess a Káma Szutrából

1870

A pózok elnevezésénél direkt meghagytuk az indiai szakkifejezéseket, hogy esetleg holnap munkaidőben elküldhesd párod telefonjára. Bizsergesd napközben egy kicsit, így legalább tudja, mivel várod haza este.

620x0 (21)

1.    Sammukha

A falnak döntős figura: támaszd meg a hátad a falnál, és nyisd szét a lábad, amennyire csak tudod. A fiú pedig álljon eléd, amíg csak az erőnlétek bírja! Az alacsony lányoknak lehet, hogy kényelmesebb felállni valamire, vagy a nagyon magas fiúk térdelő pozícióbólis indulhatnak.

620x0 (22)

Elsőre nem tűnik könnyűnek, de hidd el, elképesztően szenvedélyes póz!

2.    Janukurpara

Na, ehhez már kell némi edzés, de megéri a befektetett energiát. A fiú továbbra is áll vagy térdel, de ahogy felemel téged, a térded alatt összezárja a könyökét és a fenekedet fogva tart a levegőben: így egy bölcsőben és a fiú nyakába kapaszkodva tartod magad. Extra mély behatolásban lehet így részetek!

620x0 (23)

3.    Piditaka

Ez lehet a pihenőnapotok kedvence. Feküdj  egyszerűen a hátadra és emeld fel a lában a melledig, a fiú pedig emelje meg a csípőd, hogy hozzáférjen a lényeghez. Ha elég gyakorlott vagy, ülve is menni fog, úgy még nagyobb az élvezet! A lábak pozíciója miatt a puncidat sokkal szűkebbnek fogjátok érezni, de kellemetlen érzés nélkül: nagyon hamar rá lehet szokni!

620x0 (24)

4.    Virsha

620x0 (25)

Ehhez sem kell hosszú napokat tölteni az edzőteremben: a fordított Cow-girl a nyugati hálószobákban is ismert prakatika. A fiú feküdjön nyugodtan a hátára, te pedig pattanj rá – de fordítva! A behatolás szögét óvatosan válasszátok meg, de utána a tiéd az irányítás, ő pedig boldogan gyönyörködhet a fenekedben!

5.    Tripadam

Ez is egy álló póz, de nem túl bonyolult, ráadásul abszolút alkalmas egy gyors és szenvedélyes menethez! Álljatok szembe egymással, a fiú pedig nyúljon az egyik térded alá és emelje fel az egyik lábad. Ehhez sem árt egy fal vagy fa támasztéknak, igazán pedig akkor lesz kényelmes, ha nagyjából egyforma magasak vagytok. Akkor viszont bárhol és bármikor bevethető! 

620x0 (26)

(forrás: ripost)