Bár ez a két olasz hölgy külsőre és ruha szempontjából is nagyon egyformának tűnnek, semmi közük sincs egymáshoz. Sőt, még soha nem is látták egymást, egészen addig, amíg barátaik be nem mutatták őket egymásnak.

Mary Concetta Indaimo és Elisabetta Capoccia az olaszországi Pisa városában laknak s úgy néznek ki, mint az egypetéjű ikrek. Mindketten 24 évesek, ugyanolyan frizurát viselnek, nagyon hasonló arcvonásaik vannak és ugyanabban a városban laknak. Mikor a barátaik megmutatták nekik a másik fényképét, egyértelmű volt, hogy találkozniuk kell egymással. Ez négy évvel ezelőtt volt. Azóta Maria és Elisabetta legjobb barátok. Tetszik nekik, hogy egymás hasonmásai és gyakran ugyanolyan ruhát vesznek fel. Sőt, ugyanabban a lakásban laknak.

ERRŐL TUDNIA KELL  Az anya úgy döntött, hogy átalakítja az össze hiperszexuális babát, amely kezébe kerül! Nézze meg, hogyan csinálja…

Maria és Elisabetta elmondják a filmben, hogy nagyon boldogok, mert találkoztak egymással és hogy testvéreknek érzik magukat. Nagyon örülünk, hogy Maria és Elisabetta megtalálták egymást. Annyira jó, amikor az embernek van egy jó barátja aki hasonló hozzá és ugyanazokat a dolgokat szereti csinálni!

 

Hozzászólás