Töltsd fel magad hancúrozással munka előtt

1534

Mire a dolgos hétköznapokon ágyba kerülsz, már csak a kispárnád jár a fejedben? Aludd ki magad alaposan, de reggel az első dolgod ne a kávéfőzés legyen!

Több kutatás bizonyította, hogy a szex közben termelődő boldogsághormonok fontos szerepet játszanak nemcsak a lelki, de a testi egészségünk megőrzésében is. Az biztos, hogy egy orgazmussal indítani a napot többet ér, mint vitamintablettákat kapdosni! 

620x0 (3)

1. Húzd fel az órát!

Ne bízd a véletlenre, hogy együtt ébredjetek: húzd fel az órát egy kicsivel korábbra, hogy biztosan ne kapkodás legyen a párnacsata vége! Ha a kedvesed inkább még szundítana egyet, ne várj rá: bújj hozzá meztelenül és csókolgasd fel! Sok dolgod nem lesz: a reggeli merevedésszó szerint a kezedre játszik!

2. Állítsd be még egyszer!

620x0 (4)

Amikor kezdtek belemelegedni, gyorsan állíts be egy újabb ébresztőt, nehogy annyira jól sikerüljön a dolog, hogy elkéssetek a munkából. Murphy törvénye szerint a legrosszabbkor fog csörögni: onnantól márcsak a boldog végre koncentráljatok! 

3. Ne akarj mindent!

620x0 (5)

Ha az előző éjjeli repertoárt akarod megismételni, akkor az egész délelőttöt az ágyban töltitek majd: ne ilyenkor kísérletezz, hanem úgy érj hozzá, ahogy csak te tudsz, és amitől azonnal a mennyben érzi magát!  Ha például imádjátok hátulról csinálni, akkor nyomd a hasának a feneked: bármennyire álmos is még, azonnal kapcsolni fog! Az ébrenlét határántáncolva pedig gyors és fantasztikus orgazmusban lehet részetek! 

(forrás: ripost)