Tisztában vagy a céges bulik szex szabályaival?

3470

Egész évben keményen hajtottál a munkahelyeden, ezért úgy gondolod, hogy egy igazi fergeteges céges parti kijár neked. Ezek a rendezvények azonban nem a végtelen ivászatról szólnak. Itt jó benyomást kelthetsz a kollégáid szemében, viszont ha nagyon elengeded magad, egy ilyen buli akár az állásodba is kerülhet. Mutatjuk, mit tarts szem előtt!

620x0 (27)

Feltétlenül ott a helyed

Sokan gondolják, el sem mennek a munkahelyi találkozóra. Ez azonban szarvashiba. A megjelenésed mindenképp szükséges. Lehet, sokaknak nem tűnik fel, hogy jelen vagy. A hiányodat viszont mindenki észre fogja venni. Ez pedig mínusz pontot jelent majd a vezetőség szemében.

620x0 (28)

Ne villants nagyot!

Ne úgy készülj a céges rendezvényre, mintha bálba mennél. Az estélyi ruhádat se most vedd elő a szekrény mélyéről. Lehet, minden szem rád fog tapadni, azonban itt nem ez a cél. Az öltönyös pasik is lazábban, nyakkendő nélkül lesznek. Ügyelj arra is, hogy ne légy túl merész és kihívó. Például a dekoltázsod ne a mellbimbódig érjen.Ezzel sem fogsz több barátot szerezni, inkább az irigyek számát növeled majd.

620x0 (29)

A legjobb, ha egyeztetsz a kollégáiddal. Így nem lőhetsz bakot.

Tudd a mértéket!

Bármilyen furcsa, az igazi karriergyilkost mégse a ruhádban keresd. Az a pohár mélyén lapul. Akármennyire is lazulni szeretnél, azt ne a céges bulin tedd meg. 1-2 pohárka még belefér, azonban figyelj a mértékre. Ha túl jól érzed magad, az már a jó híredet veszélyeztetheti.Ugye te sem akarod úgy kezdeni a jövő évet, hogy az asztalon táncolós fotóiddal szembesítenek a munkatársak?

620x0 (30)

Flörtölni is veszélyes!

Ha már régóta izzik köztetek a levegő, nem a legjobb ötlet a bulin egymásnak esni. Ne itt engedjétek szabadjára a rég elfojtott vágyaitokat. Igaz, hogy pezsdítő egy üres irodában szexelni, viszont a lebukás veszélye is hatalmas. Ezzel nemcsak a bimbózó kapcsolatot tehetitek tönkre, de akár a karriereteket is.

620x0 (31)

Lakatot a szádra!

A véleményedet minden esetben tartsd meg magadnak. Nem a mosdó a legalkalmasabb a pletykálkodásra. Akkor sem, ha a kollégáid éppen a többieket kritizálják. Az ilyen beszélgetésekből maradj ki. Nem ezzel fogsz új barátokat szerezni. Arra viszont mérget vehetsz, hogy ha a főnököd fülébe jut, biztosan téged vesznek majd elő.

620x0 (32)

Tartsd be a szabályokat, ugyanakkor légy magabiztos, így nem lehet baj.Talán nem ez lesz életed partija, de akár fantasztikusan is érezheted magad!

(forrás: ripost)