Tippek szakértőktől a tökéletes orálhoz

3560

1 . Felöltözve

Póz: Csak kapd a szoknyád a nyakadba (ez sajnos nadrágban nem fog menni) és ülj valaminek a szélére, hogy a lábaid közé tudjon a párod térdelni. A bugyidat sem kell levenni – elég, ha valamelyikőtök félrehúzza.A hirtelen spontaneitás szuperszexivé teszi a dolgot! 

Izgalomfaktor: Mindegy, hol történik: lehet az a kanapé sarka, a hokedli vagy egy irodai szék – bár a közönségtől azért tartózkodjatok! Ráadásul könnyebben a nyakába tudsz kapaszkodni a lábaddal, mint hanyatt fekve, ami segít neki mélyebbre menni.

620x0 (9)

2. 69, oldalt fekve

Póz: Mindketten feküdjetek oldalra: ez sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos (és néha elég ügyetlen) egyik fent, másik lent.

Izgalomfaktor: Ez csúnya dolog – a legjobb értelemben! Sokkal jobb hozzáférést nyújt mindkettőtöknek, ráadásul te is igazán rossz kislány lehetsz közben. 

3. Állj fel!

Póz: Feküdjön a hátára egy keskenyebb padon vagy ágyon, te pedig állj fölé!

Izgalomfaktor: Fantasztikus szögből látod az egész testét és alaposan megfigyelheted, mennyire tetszik neki, amit csinálsz éppen! Ha úgy érzed, hogy kellően nagyvonalú, előrehajolva kézbe is veheted a dolgokat, hogy te is játssz közben.

faa4aabf8a8b911f91dde6b9f412e79ac63a11e0

4. Kerülj fölé!

Póz: Ha hanyatt fekszik, térdelj az arca fölé, úgy, hogy épp elérje azt, amit el kell érnie! Tartsátok a szemkontaktust, amíg csak bírjátok!

Izgalomfaktor: Még mindig neki jut a munka dandárja, de ebben a helyzetben jobban tudsz irányítani. Döntsd vagy távolítsd a csípőd kedved szerint és óriási orgazmusban lesz részed! 

Hozzászólás