Tessék, így néz ki egy farmer, amit évekig nem mostak ki

1705

Ma már sokan vannak, akik számára nagyon fontos, hogy a kedvenc (és amúgy nem is túl olcsó) farmerjuk a lehető legtovább velük maradjon. Ezért is vállalják, hogy a lehető legkevesebbszer mossák. És nem csak ezért. Hallottál már a “fenntartható divat” fogalmáról? 

A Holy Duck blog szerzője saját bevallása szerint hosszú percekig bámulta a fotót, amelyen egy farmert látott, amelyet két teljes éven keresztül nem mostak ki. Az egész úgy kezdődött, hogy fenntartható módon előállított farmerok után kutatott, így ismerkedett meg a nyers / kezeletlen farmer (raw jeans) fogalmával, és bukkant rá erre a farmerra, melyet két év alatt egyszer sem mostak ki.

farmer2

Így néz ki egy farmer két év és nulla mosás után

A blogbejegyzésben még látható egy olyan farmer is, amelyik 3 évig nem látott belülről mosógépet, és megnézhetitek újkorában is.

Ha érdekel, hogy pontosan mi az a raw denim mozalom, miért vállalják trendi körökben, hogy a kedvenc (és amúgy nem is túl olcsó) farmerjuk a lehető legtovább velük maradjon, érdemes végigolvasni. Plusz írnak érdekes dolgokat a kezeletlen-nyers farmerekről, sőt, arról is találtunk egy külön posztot, hogy valójában milyen gyakran kell mosni egy farmert.

Forrás: holyduck.hu