Tényleg van térdig érő hímvessző! Mutatjuk…

3807

Nem tud dolgozni, nincs szexuális élete és kiközösítik az emberek – így él a világ leghosszabb hímtagjával rendelkező Roberto Esquivel Cabrera.

Míg a férfiak többsége bármit megadna egy hosszabb, mutatósabb péniszért, addig a mexikói Roberto Esquivel Cabrera simán kiegyezne egy átlagos, normál méretű hímtaggal.

20150529kis-penisz

Az 52 éves férfi legféltettebb testrésze a maga 48 centiméteres hosszával simán a térdéig ér, ám átmérője sem semmi: elmondása szerint egyes helyeken 25 centiméter. Mr. Cabrera bizonyítékként egy röntgenfelvételt is közzétett férfiasságáról! Nem csoda, hogy a legtöbb nő megijed tőle: sosem volt tartós párkapcsolata, a szexuális élete pedig gyakorlatilag nulla.

Mivel simán látszik a nadrágjában, az utcán kikerülik őt az emberek. Állami támogatást nem kap, mivel hímvessző nagysága miatt egyelőre nem lehet valakit fogyatékosnak nyilvánítani. Mr. Cabrera méreteit a Guinness Rekordok Könyvébe sem jegyezték be, mivel a rengeteg furcsaság ellenére a péniszméreteknek nincs külön kategóriája.

nagy

(forrás: life)

Hozzászólás