Tegyél érte, hogy újra izzon a levegő köztetek!

1449

Szeretnéd, hogy újra izzon a levegő köztetek? Nem kell beletörődnöd, az unalmas hétköznapokba. Kis gyakorlással újra tiétek lehet a történelem valaha volt legforróbb szerelmi viszonya. 

620x0

Nem kell mást tenned, csak 7 napig ne hagyd kihűlni az ágyat! A jóba könnyű beleszokni.

Nem a hibást kell keresni és tilos ujjal mutogatni a másikra.Valószínűleg mindketten tehettek róla, hogy itt tartotok. A hosszú munkanapok, a háztartási munka vagy a család. Van épp elég ok, amire rá lehet fogni. De nem ez a cél. A cél az, hogy megoldjátok és jobbá tegyétek az életeteket. 

75552fca6001cd7d1a589e35f5f4b2d0f23eb44e

A módszer lényege és sikere abban rejlik, hogy egy hétig, valóban minden egyes nap meg kell történnie a dolognak. Teljesen mindegy milyen fáradtak vagytok, vagy mik az egyéb programok.

Íme a heti mintaterv:

1. nap: Szerelmeskedjetek!

Kezdődjön a nap egy jó kis szeretkezéssel!Az se baj, ha fáradt és gyors, de ennél jobb hétindítót nehezen lehetne elképzelni!

2. nap: Szerelmeskedjetek!

Találjatok valami egészen új helyet. Biztos van a lakásotokban is ilyen. Ne hagyjátok pamlagon. Lehet, hogy nem olyan kényelmes, mint az ágy, dehogy sokkal izgalmasabb, az biztos!

620x0 (1)

3. nap: Szerelmeskedjetek!

Használjatok huncut játékokat. Lehet, hogy elsőre furcsa, vagy idegen lehet, de sok pluszt tud behozni az aktusba. És igazán nagy segítség egymás testének könnyebb megismeréséhez.

4. nap: Szerelmeskedjetek!

Az előjáték legyen maga a szex.Csináld úgy, mintha sosem szeretnél túllépni rajta. Nincs ennél jobb módszer, hogy igazán feltérképezzétek és az őrületbe kergessétek egymást.

620x0 (2)

5. nap: Szerelmeskedjetek!

Csináljátok olyan pózban, mint még soha. Most azt hiszed ilyen már nincs, de biztosan van! Kerítsetek tananyagokat és gyakoroljatok szorgalmasan.

620x0 (3)

6. nap: Szerelmeskedjetek!

Merüljetek el egymás meztelen testében a zuhany kényeztető vízsugarai alatt. Amikor már nem tudod hol kezdődik ő, hol te és hol a víz, akkor jó.

620x0 (4)

7. nap: Szerelmeskedjetek!

Beszéljétek meg, és teljesítsétek egymás titkos fantázia vágyait. Ezer százalék, hogy nem tudsz róla mindent. Teremts meghitt hangulatot és ne döbbenj meg, bármit kér is tőled!

(forrás: ripost)