Tanga, meztelenség, fegyverek – A legkínosabb képek sportolóktól

2771

Idén is érdemes volt figyelni a sportolók nyilvános, hivatalos közösségi oldalait. Betekintést engednek  a magánéletükbe – no, nem mindig a legszerencsésebb módon. A ripost összegyűjtötte a legkínosabb posztokat, amelyek előtt jó lett volna elszámolniuk legalább tízig, vagy olykor akár százig is.

1. Tangában a bőrnadrágosok

„Fotó, amit tényleg soha ne posztolj!” – így foglalható össze az a címke, ami Dárdai Pál egyik játékosának köszönhetően terjedt el a Twitteren és az Instagramon. Mitchell Weiser még a Bayern München tehetségeként, tavasszal osztotta meg a nagyvilággal, amint fogadásból csapattársával, David Alabával összekarolva, férfi zsinórtangában pózolnak.

620x0 (2)

Néhány óra múltán, egy elnézés kérés kíséretében (“Fiatal vagyok. Hibázom. Tanulok belőle.”) lekapta a képet az Instagramról, de addig a Twitteren már ezrek megosztották.

2. Karót nyelt világbajnok

Philipp Lahm egy biztosítóügynökhöz, nem pedig vb-győztes focistához illő fotóval nyitott a Twitteren. Örült, hogy “új témákban mélyülhet el” – eza Bayern München egyik szponzorát, egy gumigyárat reklámozó poszt volt.

3. Götze sütnivalója

Lahm egyik világbajnok csapattársa, Mario Götze sokkal otthonosabban használja ki a közösségi oldalak előnyeit. Amikor a facebook-oldalán eljutott a 10 millió követőig, egy rajongójának, Bettinának tett fogadalma szerint csokis-banános süteményt sütött.

“Végre sikerült kisütnie valamit” – fűzte hozzá egy Bayern-drukker, aki nem volt éppen elégedett a vb-döntő hősének müncheni teljesítményével.

4. C. Ronaldo tanácstalan

Sok hozzászóló kikezdte Cristiano Ronaldo egyik posztját is. A Twitteren 39 millió követőjével osztott meg egy fotót, amelyen civilben felöltözve, két alsónadrágot tart.

A Real Madrid szupersztárja azt kérdezte a rajongóktól, hogy melyiket vegye föl. Volt, aki visszakérdezett, hogy a nadrágjára, vagy inkább a fejére húzná-e föl a saját kollekciójából így reklámozott alsóneműt.

5. Szexista Inter-sztár

Alig pár héttel az után, hogy a Manchester Citytől az Internazionaléhoz szerződött, Sztevan Jovetics máris kiakasztotta az olasz klub vezetőit. A montenegrói támadó az Instagramra töltött fel egy szelfit, amelyen a következő felirat díszeleg a pólóján: “No MILF, no party”.

Vagyis csak akkor jó a buli, ha van “anya, akit megd*gnék” (a rövidítés egy Jim Morrison-dalszövegből ered). Csoda, hogy rövidesen levetették vele a posztot?

6. Zidan lövőcsele

A korábbi Bundesliga-sztár, Mohamed Zidan gépfegyverrel az egyik, pisztollyal a másik kezében fotózkodott. Az “egyiptomi gengszter”-címkével is ellátott fotóhoz hozzáfűzte: “Azt hiszem, nem érdemes engem idegesíteni”.

620x0 (3)

Heves támadásokat kapott az Instagramon, mire úgy döntött, inkább törli a képet. Persze az  internet nem felejt…

7. Még jó, hogy nem csak érmet nyertek!

Anyaszült meztelenül pózolt, csak az éppen megnyert trófea takartaJorgen Skjelvik férfiasságát.

620x0 (4)

A fotót nem a focista, hanem klubja tárta a világ elé: a friss norvég kupagyőztes Rosenborg a csapat hivatalos Facebook-oldalán jelentette meg.

8. Jó nagy kupa!

A norvég futballistánál is tovább ment egy orosz kézilabdázó a maga trófeájával. Konsztantyin Igropulo még a német Füchse Berlin ászaként nyert EHF-kupát, majd ünneplés gyanánt ráhelyezte a nemi szervére:

“Egyszer egy évben én is kirakhatok magamról egy aktképet. Kupagyőztesek vagyunk!” – harsogta a 18-as karikás kép mellé.

Egy évvel korábban még a Szeged kézisei ittak pezsgőt a trófeából,jövőre vajon ki fog?

9. Meztelen bajnokok

Ha már meztelen ünneplés, végezetül ne hagyjuk ki a hölgyeket se! A dán Bröndby focistalányai óriási sörösüvegekkel, ellenben ruha nélkül ünnepelték bajnoki címüket.

A több mint merész képet a csapatkapitány Theresa Nielsen küldte ki a világhálóra, de rövidesen törölte. Túl későn.

(forrás: ripost)