Szőrtelenítesz ott lent? Mutatjuk miért érdemes!

21549

Az évtizedek során a női szeméremszőrzet igencsak megfogyatkozott. Ennek a férfiak örülnek. A nők pedig hetente kínozzák magukat a nem túl kellemes intim gyantával azért, hogy elérjék a tökéletes puncit.

 

620x0 (40)

A kutatók összehasonlították a szőrös nők szexuális élményeit azokkal, akik rendszeresen intim gyantáztattak. Meglepő eredményre jutottak. Azok, akik nem foglalkoztak a szeméremszőrzetükkel sokkal ritkábban, sőt akár még sohasem jutottak el az orgazmusig a partnerükkel. Még akkor sem, ha már összeszokott több éves kapcsolatban éltek.

620x0 (41)

A hangsúly pedig nem csak a meztelenségen van. Tény és való, hogy a csupasz szeméremrész érzékenyebb, hiszen nem áll semmilyen akadály a csikló útjába.

Így sokkal kevesebb inger is elég ahhoz, hogy a nő a csúcsra jusson.

 

 

A tudósok azonban úgy gondolják, hogy nem a punciszőr hiánya, hanemmaga a szőrtelenítés az oka annak, hogy a nők kielégültebbek. Hiszen ők mindent megtesznek azért, hogy jól nézzenek ki ott lent is.

620x0 (42)

A Psychology Today szerint az intimcsupasz nők nyitottabbak, hiszen a kozmetikus előtt fel kell fedni a bájaikat. Ha pedig otthon saját maguk végzik a szőrtelenítést, akkor is többször nyúlnak a nemi szervükhöz, mint a természetes szőrzettel rendelkező társaik. Így megismerik a testüket, sőt meg is szeretik azt. Ezután pedig már kevesebb a tabu számukra az ágyban is.

620x0 (43)

Tehát a könnyű orgazmust ne a szőrtelenítésben, hanem a saját testeddel való foglalkozásban keresd. Szeresd és ismerd meg, mert csodákat rejt, ha tudod hogyan működik.

(forrás: ripost)

Hozzászólás