Szexkihívás: 40 nap alatt újra felizzik a szenvedély!

1827

Talán kicsit drasztikusan hangzik, de ahhoz, hogy az egészséges és szenvedélyes intimitás visszatérjen az életetekbe, 40 napos szexmaratonra van szükségetek. Igen, ez pontosan az, amire gondolsz. Majdnem hat héten át, minden nap össze kell bújnotok! Időt kell szánni az együttlétre, bármennyire is sűrű a program. Talán megerőltetőnek hangzik, és teljesíthetetlennek, de az eredmény kárpótol majd titeket mindenért.

620x0 (5)

Ha elképzelhetetlennek tartod, hogy mindennap összebújjatok, akkor adj a férjednek 40 zsetont, melyet az ágy mellé raktok egy tálban. kezébe adod az irányítást. Így akkor szeretkeztek, amikor ő akarja. De, amikor átad neked egyet zsetonokból, nem hátrálhatsz ki.

Életre szóló tudás birtokába juttok, és a házasságotok minden akadályt legyőz majd a jövőben.

Mire tanít meg a 40 nap, 40 éjszaka?

1. A szerelemért megéri önzetlennek lenni

Ne felejts el adni! Magadat kicsit szorítsd háttérbe, és csak arra gondolj, mi jó a partnerednek. Az önzetlenség megtérül majd, a párod is észreveszi, és egy idő után viszonozza majd. Így visszaáll az egyensúly, és boldogok lesztek.

2. A rengeteg szex mindent megváltoztat

A szexkihívás közben rá fogsz jönni, hogy korábban az összebújások gyakorisága egyikőtöknek sem volt elég. De főleg a férjednek nem. Sőt mi több, a szexuális életetek a béka feneke alatt volt. A végtelen szex önzetlenné teszi majd a partnered.

Egyszer csak azt veszed észre, hogy felajánlja, hogy elmegy a gyerekekért, vagy kérés nélkül kiviszi a szemetet.
Mindenben segíteni fog és ezek az apró szeretet-gesztusok pattogni fognak kettőtök között. Egyszerűen természetessé és kiegyensúlyozottá váltok.

620x0 (6)

3. A szextől fejlődik egy kapcsolat, az tartja mozgásban

Ha pedig mozogtok, akkor nem álltok egy helyben. Ez egy kapcsolatnál igencsak fontos szempont. A szex segítségével előre fogtok haladni, fejlődtök majd. Minden házasságban vannak gondok és hullámvölgyek, de így pozitívan fogtok hozzáállni, a megoldást keresve, és nem ragadtok le egy szinten, ahonnan azt érzitek, nincs kiút.

4. Az “igen” jobb, mint a “nem”

Sok veszekedésnek elejét vehetitek, ha a legtöbb kérdésre igennel válaszoltok. Megéri elrontani az egész napot, egy felhajtott vécéülőke miatt? Inkább szó nélkül hajtsd le, hiszen ez csak a vécé!

5. Több szex, jobb szex!

A szeretkezés olyan, mint az edzés. Minél többet csinálod, annál jobb lesz.Olyan, mintha a sok használattól az intim izmok is formába jönnek, megerősödnek, ezáltal észbontóbb lesz az együttlét, mint valaha.

620x0 (7)

+6. Az idő nem kifogás többé!

Rájössz, hogy ami eddig kifogás volt, az idő, az nem is létezik. Mindig van 20 perc, és maximum egy mosással kevesebbet végzel el minden nap az otthoni teendőkből.

7. Meglepő, de vágyni fogsz a szexre!

A sok szeretkezés nem válik majd unalmassá. Napi rutinná válik, mint például a futás. Egy idő után kívánni fogja  szervezeted, és mindennél jobban fogod várni az estét.

8. A párkapcsolat olyan, mint egy kerék!

Folyamatosan váltakozik a fent és a lent, de a házastársak feladata, hogy mozgásban tartsák a kereket.

Forrás: Ripost