Szexi dekoltázst villantott, mégis férfibörtönbe zárják

1372

A 26 éves Tara Hudsont egy decemberi kocsmai verekedés miatt ítélték el egy bő hónappal ezelőtt. Elismerte tettét, ám arra számított felfüggesztettel megússza – legrosszabb esetben pedig el kell töltenie egy rövidebb időt az angliai Bath női börtönében. Arra azonban a legrosszabb rémálmában sem gondolt, hogy több, mint 600 férfival zárják össze, noha így néz ki:

Az interneten Tia Star néven is ismert Tara ugyanis transznemű. Nőként élte le az eddigi egész felnőtt életét, valamint számos operáción és hormonkezelésen esett át, hogy az lehessen, aki szeretne lenni. Noha az orvosok is megállapították, hogy most már hivatalosan nő, az útlevelében még férfiként szerepel – így férfiként, férfiak közt kell letöltenie büntetését is. Tara édesanyja, Jackie Brooklyn retteg, hogy gyermekének baja esik, ami, lássuk be, valós veszély: Hudsont nézve ugyanis nem sokan tudnák megmondani, hogy anno Aaronként anyakönyvezték, és eredetileg férfi volt.

Tara Hudsonnak egyébként abban a HMP Bristol börtönben kell letöltenie büntetését, ahol egy múlt őszi jelentés szerint jóval magasabb az erőszakos incidensek száma, mint más, hasonló fegyintézetekben. Anyja ezért minden követ megmozgat, hogy lányát (mert ő így tekint Tarára) áthelyezzék – számolt be az esetről a Daily Mail.

(forrás: borsonline)