Szeretkezz heti háromszor minimum, hogy ezeket a problémákat elkerüld!

37600

Ha azt gondolnád, csak viccelünk, akkor tévedsz. Ugyanis a legújabb kutatások szerint a szexszel sok egészségügyi problémának elejét veheted, többek között a prosztatarák kockázatát is csökkenti.

620x0 (4)

1. Oldja a stresszt, a feszültséget!

Az orgazmus során boldogsághormon árasztja el a tested, amitől megnyugszol és kiegyensúlyozott leszel. A kielégülés után nagyon összetett folyamatok játszódnak le a testedben. Egyszerre érzed, hogy minden tökéletes, hogy most képes lennél bármire, feltöltődsz energiával, ugyanakkor nagyon kellemes a takaró alatt lustálkodni.

Ha rendszeresen összebújtok kedveseddel, ezek az érzések a nap nagy részében veled lesznek majd,

főleg, ha reggel is szántok időt egy kis huncutkodásra.Hidd el, sokkal könnyebben kezeled majd a napi kihívásokat, vagy egy konfliktust a munkahelyeden.

2. Csökkenti a rák kialakulásának kockázatát!

Az Ausztráliában élő Graham Giles, rákkutató vizsgálatai során arra a következtetésre jutott, hogy a rendszeres ejakuláció segít csökkenteni a prosztatarák kialakulásának kockázatát. Az orgazmus során a sperma kitisztítja a húgycsőben lerakódott zsírban oldódó, rákkeltő anyagokat, amelyek elzáródást okozhatnak. Giles azt állítja, napi egy ejakuláció a leghatékonyabb védelem és megelőzés lehet a férfiaknál leggyakrabban előforduló rákkal szemben.

620x0 (5)

 

A vizsgálatok alapján, 15 %-kal csökkent a prosztatarák kialakulásának esélye

azoknál a férfiaknál, akiknek legalább 21-szer volt orgazmusuk egy hónapban, azokkal szemben, akik csak heti egyszer jutottak a csúcsra.

Mindezek mellett a rendszeres nemi élet javítja a hangulatot, elűzi a depressziót, csökkenti a fájdalmat, javítja a vérkeringést és a szívműködést, így hosszú és boldog lesz az életed.