Hálószoba titkok: Tudta, hogy az ember bőrének állapota alapján is meglehet határozni, hogy az illető szexuálisan aktív vagy sem?

 

  1.  A szex a szépség egyik hatásos kezelésmódja. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelődnek, amelyek a hajat fényesre, a bort pedig simává varázsolják.
  2.  A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, a bőrkiütést és a bőrhibát. Az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bőrt.
  3.  A szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.
  4.  A szex az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha űzhetsz. Megnyújtja és megerősíti a tested majdnem minden izmát. Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség speciális sportcipőre sem.
  5.  A szex azonnali gyógyír a vad depresszióra.
ERRŐL TUDNIA KELL  Hajmeresztő sztori! A téma mi lehetne más, mint az anális szex...

news_6041_szexszepsegok

Felszabadítja a test endorphinját a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít és jólét-érzetet eredményez

6. Minel többet szeretkezel, annal többen kínálják fel neked. A szexuálisan aktív test hatalmas mennyisésű kémiai anyagot bocsát ki, melynek neve pheromon. Az ilyen finom szex parfümok őrjítik meg az ellenkező neműeket.

7. A szex a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon. 10-SZER HATáSOSABB, MINT A VALIUM.8. A mindennapos csókolózas távoltarja a fogorvost. A csókolózas bátorítja a nyálat, hogy lemossa az ételt a fogakról, és csökkentse a fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelőzze a fogkő kialakulását.

9. A szex valójaban enyhíti a fejfájást. A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza véredenyéket az agyban.

10. A sok szeretkezés kitisztíthatja az orrot. A szex az egy nemzeti antihisztamin. Segít felvenni a küzdelmet az asztma és a szénanátha ellen.

Loading...

Hozzászólás