Sugárzóan szép, fiatal nővé cseperedett egykor duci kislány, Fásy Zsüliett

2722

Sugárzóan szép, fiatal nővé cseperedett egykor duci kislány, Fásy Zsüliett. Sokáig úgy gondolta Fásy Ádám egyszem lánya, hogy ő viszi tovább a családi üzletet. Ám már másról álmodik.

 

Gyermekként – persze akkor még Zsülikeként –, Fásy Zsüliett mutatta be a koronát, melyet Magyarország legszebb lányának tettek a fejére. De azóta is minden évben részese volt a szépségversenyek előkészületeinek, melyeket édesapja, Fásy Ádám szervezett.

– Nagyon szép emlékeim kötődnek a szépségversenyek világához, igazából ebben nőttem fel. Egy kislánynak ez óriási dolog. Ilyen gyermekkor keveseknek adatik meg, hisz a sok lány között mozogtam, kifestették a körmömet, ott volt a sok sminkes, fodrász, így számomra ez nagyon nagy élmény volt. Először két és fél évesen vittem fel a koronát. Emlékszem, hogy nagyon nehéz volt, és attól féltem, hogy leesik a párnáról – mesélt első szerepléséről Zsüli, aki azt is elárulta, miért érintette érzékenyen, amikor szülei kiszálltak a szépségiparból. – 2006-ban, mikor a szüleim abbahagyták a szépségkirálynő-választások szervezését, nagyon szomorú voltam, mert az volt a jövőképem, hogy majd átveszem tőlük és én fogom ezt tovább szervezni. Aztán újra belevágtak, nekem pedig nagyon jó érzés, hogy újra ők szervezik. Nosztalgikus érzésem van – nyilatkozta a 18 éves lány, aki ugyanakkor már ennek ellenére sem akarja átvenni szülei vállalkozását. Orvos szeretne lenni, ezért rengeteget tanul, de az éneklést sem akarja abbahagyni.

Már nem küzd a súlyával

Gyermek- és kiskamasz korában sokan bírálták Zsülikét a testsúlya miatt, főleg akkor, amikor édesapja maga mellé szólította a színpadra. A fiatal lány 17 éves korában végképp úgy döntött, hogy megszabadul túlsúlyától és ehhez Miló Viki segítségét kérte. A sportoló szárnyai alá vette Zsülit, aki a kemény boxedzések során megerősödött és hihetetlenül lefogyott. Karcsú vonalait pedig azóta is tartja!

– Azért választottam a bokszot, mert nagyon izgalmas, és nem olyan unalmas, mint például a futás. Igazából nincs konkrét cél, hogy hány kilótól szeretnék megszabadulni, csak azt akarom, hogy amikor a tükörbe belenézek, elégedett legyek. Alakulni szeretnék inkább – nyilatkozta korábban Fási Zsüliett.