Sugárzóan szép, fiatal nővé cseperedett egykor duci kislány, Fásy Zsüliett. Sokáig úgy gondolta Fásy Ádám egyszem lánya, hogy ő viszi tovább a családi üzletet. Ám már másról álmodik.

 

Gyermekként – persze akkor még Zsülikeként –, Fásy Zsüliett mutatta be a koronát, melyet Magyarország legszebb lányának tettek a fejére. De azóta is minden évben részese volt a szépségversenyek előkészületeinek, melyeket édesapja, Fásy Ádám szervezett.

– Nagyon szép emlékeim kötődnek a szépségversenyek világához, igazából ebben nőttem fel. Egy kislánynak ez óriási dolog. Ilyen gyermekkor keveseknek adatik meg, hisz a sok lány között mozogtam, kifestették a körmömet, ott volt a sok sminkes, fodrász, így számomra ez nagyon nagy élmény volt. Először két és fél évesen vittem fel a koronát. Emlékszem, hogy nagyon nehéz volt, és attól féltem, hogy leesik a párnáról – mesélt első szerepléséről Zsüli, aki azt is elárulta, miért érintette érzékenyen, amikor szülei kiszálltak a szépségiparból. – 2006-ban, mikor a szüleim abbahagyták a szépségkirálynő-választások szervezését, nagyon szomorú voltam, mert az volt a jövőképem, hogy majd átveszem tőlük és én fogom ezt tovább szervezni. Aztán újra belevágtak, nekem pedig nagyon jó érzés, hogy újra ők szervezik. Nosztalgikus érzésem van – nyilatkozta a 18 éves lány, aki ugyanakkor már ennek ellenére sem akarja átvenni szülei vállalkozását. Orvos szeretne lenni, ezért rengeteget tanul, de az éneklést sem akarja abbahagyni.

ERRŐL TUDNIA KELL  Sokoldalú hírességek

Már nem küzd a súlyával

Gyermek- és kiskamasz korában sokan bírálták Zsülikét a testsúlya miatt, főleg akkor, amikor édesapja maga mellé szólította a színpadra. A fiatal lány 17 éves korában végképp úgy döntött, hogy megszabadul túlsúlyától és ehhez Miló Viki segítségét kérte. A sportoló szárnyai alá vette Zsülit, aki a kemény boxedzések során megerősödött és hihetetlenül lefogyott. Karcsú vonalait pedig azóta is tartja!

– Azért választottam a bokszot, mert nagyon izgalmas, és nem olyan unalmas, mint például a futás. Igazából nincs konkrét cél, hogy hány kilótól szeretnék megszabadulni, csak azt akarom, hogy amikor a tükörbe belenézek, elégedett legyek. Alakulni szeretnék inkább – nyilatkozta korábban Fási Zsüliett.

Hozzászólás