Star Wars VIII: Az utolsó Jedik – hivatalos szinkronizált előzetes + 32db kép

3363

Kereken nyolc hónap múlva érkezik az új Csillagok háborúja-epizód, a Star Wars: Az utolsó Jedik, vagyis épp itt volt az idő, hogy az alkotók hallassanak magukról és elindulhasson az ilyenkor szokásos promócunami. A készítők az Orlandóban rendezett Star Wars Celebration elnevezésű eseményt látták erre a legalkalmasabbnak, a jegyet váltók után pedig az internet népe is megkapta az első kedvcsinálót.

Star Wars VIII előzetes:

 

Ami biztosan kiderül:

Luke Skywalker tanítja Reyt
Kylo Ren életben van, és még mindig dühös
Finn is él, bár valószínűleg kezelés alatt
Poe Dameron még mindig pilóta, és megint valakik megtámadják az ellenállást
Luke Skywalker szerint itt lenne az ideje, hogy a Jedik kihaljanak
Az előzetes bemutatásánál ott volt Rian Johnson rendező és Kathleen Kennedy producer, a Lucasfilm elnöke is. Kennedy elmondta, hogy Johnson simán elfér azok mellett a nagynevű rendezők mellett, akikkel eddig dolgozott. Íróként is dícsérte, főleg azért, mert erős, független nőket tud írni. És nagyon jó a humorérzéke.

Johnson mesélt arról, hogy mekkora élmény volt a legendás Pinewood-stúdiókban és Írországban is forgatni. Johnson arról is beszélt, hogy még a Looper forgatásakor szerzett egy fényképezőgépet, amivel elkezdte a munkákat dokumentálni, Az utolsó Jedik forgatásán több ezer fotót csinált. Ebből párat meg is mutattak, volt közös kép Poe Dameronról és Finnről egy űrhajó hídján, egy másik werkfotó Daisy Ridleyről egy fénykarddal a kezében, illetve volt több kép Carrie Fisherről is.

Csatlakozott hozzájuk Daisy Ridley is – róla is láthattunk több új werkfotót az írországi forgatásról. Ridley kevés dolgot mondhatott is a filmről: az új film többet fog foglalkozni Rey történetével, és azzal az elvárással, amivel Rey szembesül a Luke-kal találkozáskor.

Elmondta, hogy veszélyes találkozni az embernek a hőseivel, mert nem biztos, hogy olyanok, amire számítanak.
Aztán a műsorvezető Josh Gad elkezdett beszélgetni Az ébredő Erőben feltűnt robottal, BB-8-tel, ami természetesen csak csipogásokkal kommunikált. Johnson elmondta, hogy a robot lesz a film Buster Keatonja, Az utolsó Jedi vágója szerint egyszerűen nem lehetett a filmbe túl sok BB-8-et rakni.

“Egy dologban biztos vagyok: ideje véget vetni a Jedi-rendnek!”