Sarka Kata: Szunai Linda egykori szépségkirálynő belülről rohad!

4421

Nem éppen kedvesen nyilatkozott egykori szépségkirálynőjéről Sarka Kata. Szunai Lindát hat éve koronázták meg Kata műsorában, és úgy látszik, azóta nagyon sok minden megváltozott…

 

Egykor egymást ünnepelte Sarka Kata és Szunai Linda, ma azonban már nincsenek jóban. A harcot Bódizs Veronika bemutatkozó kisfilmje indította el. Egy civil személy posztolta a Facebookra a videót, amiben Veronika angol kiejtését kritizálta. Bár a posztot azóta eltávolították, a Bors szemfüles újságírójának még sikerült elmentenie a hozzászólásokat. Kata itt vette védelmébe Veronikát, tette mindezt úgy, hogy közben Szunai Lindát gyalázta.

 

 

 

„Szunai Lindán kívül – aki nem tartotta be a hazai szervezők kéréseit önkényesen, nem is ért el semmit az égvilágon – más versenyzők is tudtak felsőfokon angolul. Kulcsár Edina nem beszélt tökéletesen közel sem, és a világ második legszebb lánya és Európa legszebbje. Szunai Lindára egyáltalán nem volt büszke senki, és nem szeretett vele dolgozni több ok miatt is. (…) Minden kolléga, és én is azzal példálózunk, hogy olyannak sosem szabad lennie egy szépségkirálynőnek, mint Szunai Linda. A hozzáállása a versenyhez és a társaihoz stb. A teljesítménye meg jóindulattal sem nevezhető teljesítménynek. Nekem erről ez a véleményem. Hiába szép valaki (kinek az, kinek nem), ha belülről rohad. Ezt a lányt nem ismerem, de tudom azt, hogy a társai szerették, jól teljesített, lehet vele együtt dolgozni, nem hisztis, nincs egy olyan anyja, aki megkeseríti a szervezők munkáját, és lehet rá számítani. Számomra ez a lány a szépségkirálynők karikatúrája, szégyen, hogy ő is annak nevezheti magát” – fejtette ki véleményét Sarka Kata.

Természetesen Szunai sem maradt adós, nem kellett sokat várni, hogy visszavágjon Katának. Szerinte senki sem volt kíváncsi Sarka véleményére:
“Sarka Kata, remélem, ennyi idősen, mint te, én már nem itt fogok tartani. Hogy a Facebookon szidok számomra teljesen érdektelen embereket” – és még egy mosollyal is megtoldotta megjegyzését.

 

 

Ez pedig végképp kiakasztotta Hajdúnét, így fenyegetőzött:
“Szunai Linda, ne menjünk bele szerintem, mert azt hiszem, tudnék itt olyat mondani, ami holnap címlap, és a föld alá süllyednél.”

A csatározás nem sokkal később eltűnt a Facebookról, és a lap egyik felet sem tudta rávenni arra, hogy nyilatkozzon.

 

Hozzászólás