Royal Vodka Fighter’s Run – Győztesek versenye

2287
 Olyan versenyre vágysz, amely tényleg igazi kihívást jelent? Kipróbálnád magad a magyar élsportolókkal szemben? Kéne valami közös program a haverokkal? Akkor olvass tovább!
A Fighters Run-t idén már harmadik alkalommal rendezik meg Pósteleken (Békéscsabától körülbelül 12 km-re). Az előző két verseny után elmondható, hogy a Fighters Run egy kitartást igénylő, nehéz verseny, ám ez senkit ne tántorítson el attól, hogy kipróbálja magát!fighters2

 

Férfiak és nők egyéni vagy csapatversenyen mérhetik össze tudásukat, 7 vagy 14 km-es távon. A Fighter’s Run (nevéből is adódóan) egy futóverseny, ám nem akármilyen! A pályát akadályok nehezítik, melyeken minden Fighter-nek át kell küzdenie magát. A verseny végén minden kategóriában (férfi,női,csapat) 3 nyertest hirdetnek, akik pénzjutalomban és ajándékban részesülnek, de ha ez nem lenne elég, a legviccesebb jelmez viselője és a legidősebb versenyző is örülhet majd.

Kijöttél a gyakorlatból vagy nem érzed magad elég fittnek,  ahhoz, hogy idén indulj? Akkor is ott a helyed a Fighters Run-on, hiszen azon túl, hogy megnézheted a versenyt, rengeteg más programmal várnak a szervezők. Lesz katonai bemutató és fellépések is. A verseny utáni szórakozásról pedig 2012 legjobb hazai producere (Soundhead) András Toth gondoskodik. Andras Toth (Alphahouse).
www.alphahousemusic.com
www.soundcloud.com/andrastoth85

fighters3

 

És, hogy kik azok a magyar sportolók, akikkel összefuthatsz a Fighters Run-on? Ungvári Miklós cselgáncsozó, Kropkó Péter triatlonista, Palkovics Krisztián jégkorongozó és Pulai Imre kenus biztos ott lesznek idén, más hírességek és a sztarcafe.com csapata szintén. Te mire vársz? Jelentkezz április 23.-ig a Fighter’s Run hivatalos oldalán és tarts velünk!

Ha többet szeretnél tudni a versenyről, olvasd el eddigi két cikkünket!