Romboljátok le a tabukat: Itt a pornó, amire együtt gerjedhettek

1894

Bár a pornó egyre kevésbé számít tabunak, az még mindig ritka, hogy a kedvesünknek küldözgessünk linkeket vagy filmcímeket az esti közös mozizáshoz. Főként azért, mert más és más filmek tetszenek a férfiaknak és a nőknek.

Hogy végre közeledhessenek az álláspontok, a Journal of Sex Researchnekiveselkedett a hiánypótló felmérésnek: 2000 férfit és nőt kérdeztek ki arról, hogy a kutatásban felsorolt 27 féle pornó közül melyik fajtákat nézik a leggyakrabban.

620x0

Az talán nem meglepő, hogy a férfiak top5-ös listájában a nagy mellekszerepeltek előkelő helyen, míg a nők leggyakrabban a nagy péniszekre keresnek rá. Az viszont már érdekesebb, hogy míg a férfiak az amatőr és az anális szexet kedvelik, addig a nők egyszerre buknak a softabb filmekre és a romantikusnak nehezen nevezhető gang bangekre.

Ami viszont mindkét nem hormonjait beindítja, az az orális szex és az édeshármas:pláne, hogy a háromszereplősfilmekből kihagyhatatlan jelenet, amikor a szereplők a szájukkal is kényeztetik egymást.

338568725931009db1912e5a86a7ca37c0a78962

Szóval ha ma este egy kis meglepetéssel szeretnéd várni a párod, keress rá ezekre a kulcsszavakra és garantáltan imádni fogjátok ezt az éjszakát mind a ketten!

(forrás: ripost)

Hozzászólás