Reinkarnációhoroszkóp: ez okozhatta a halálodat az előző életedben

2798

A csillagjegyünkből megállapítható, hogy miben haltunk meg előző életünkben.

 

ydyktkqturbxy9mzdixzguxmdq2ytkwodrmytzkytm4mzu2ywfkyja5ms5qcgvnkpudamygzq8zzqh-kwxnaxtnabw

 

Kos: Sokat háborúzhattunk, felkelést verhettünk le, vagy az ellenséges rokon, párt, ország fogságába eshettünk. Lehetséges, hogy a csatamezőn véreztünk el, mint egy igazi hős.

Bika: A korábbi életünk végét jelenthette a szegénység, az éhezés, a nélkülözés, de nem kizárt, hogy szerelmi tragédiába haltunk bele. Az is lehetséges, hogy feláldoztuk magunkat valakiért, de akár a mértéktelen szexuális vágy is aláírhatta a halálos ítéletünket.

Ikrek: Külföldi felfedezőként, vagy körúton lévő kutatóként veszett nyomunk, esetleg egy egzotikus betegség ölt meg. Egy járművel is érhetett halálos baleset.

Rák: Szerelmi csalódás okozta a vesztünket. Lehetséges, hogy az előző életünkben tönkrement a házasságunk, megcsaltak, vagy beteljesületlen szerelem végzett velünk, esetleg összetörték a szívünket. Abba is belehalhattunk, hogy nem tudtuk feldolgozni egy szerettünk halálát, vagy feláldoztuk magunkat valakiért, akit nagyon szerettünk – írja a Női Portál.

Oroszlán: Hősi halált haltunk. Előző életünkben középkori lovagként eshettünk el egy csatában, miközben védtük a hazánkat, esetleg a szeretteinket. A törvény embereként is védhettünk, de párharcban is elvérezhettünk. Ez a csillagjegy szereti a fényűzést, a pompát, tehát rablótámadás áldozatává váltunk, vagy a nép lázadt fel ellenünk. Lehet, hogy szerencsejátékon elvesztettük a vagyonunkat, amit képtelenek voltunk feldolgozni.

Szűz: Hadvezérek, magas rangú tisztek, főnemesek lehettünk. Háború, csata vagy merénylet okozhatta a halálunkat. Kritikus, bíráló, kegyetlen igazságot kimondó stílusunk azt sugallja, hogy bírák, de legalább a törvény emberei lehettünk, ezért összeütközésbe keveredtünk.

Mérleg: Politikusként, uralkodóként, magas rangú katonai tisztként éltünk, de az is lehet, hogy olyan polgárok voltunk, aki egy lázadás, merénylet, csata miatt halt meg. A bölcsességünk arra utalhat, hogy nagyszerű stratégai érzékkel rendelkező hadvezérek voltunk, aki inkább követte a parancsot, mint adta.

Skorpió: A boszorkányperek miatt halhattunk kínhalált, máglyahalált. Szeretünk kiállni a jó ügyekért, így egy háborúban, felkelésben is elveszthettük az életünket, de az is lehet, hogy rossz vége lett egy bosszúhadjáratunknak, vagy egy párbajban maradtunk alul.

Nyilas: Az alkohol, a töménytelen szex és a drogok játszhattak nagy szerepet a halálunkban. Az se kizárt, hogy belebetegedtünk abba, hogy elvesztettük, vagy be sem teljesült egy szerelmünk, megcsaltak. A boszorkányüldözés is okozhatta a halálunkat.

Bak: Valószínűleg háborúban, harcban, merényletben halhattunk meg. Az is lehet, hogy valamiféle sport miatt vesztettük el az életünket. Az is előfordulhat, hogy eltűntünk egy körúton, vagy magányosan utazgattunk.

Vízöntő: Az inkvizíció ölhetett meg. A keresztényüldözés se lehetett egy életbiztosítás a számunkra, de egy lázadás, propaganda tevékenység, tüntetés, felkelés alkalmával, az elveinkért és a hitünkért való harc közben is meghalhattunk.

Halak: Egy szerelmi csalódás, meg nem értettség miatt, az alkoholba és a drogokba menekültünk. Az se kizárt, hogy csodás képességeink miatt máglyahalálra ítéltek.

Hozzászólás