Pezsdítsd fel az együttléteket ezekkel a tipekkel és várd az elmaradhatatlan hatást!

2071

Minden férfi szereti a változatosságot, mindig vágynak valami újra.Most megmutatjuk, hogyan kerülheted el a monotonitást az ágyban, így újraéleszthetitek a tüzet, ami felperzselt mindkettőtöket a kapcsolat elején. Ha minden rendben van, és nem veszélyezteti az ellaposodás a szexuális életeteket, akkor is érdemes kipróbálni egy-két tippet, hiszen a jó nem árthat. Igaz?

620x0 (5)

Erre vágyik minden pasi!

1. Lepd meg a pucérsággal

A férfiak szerint nincs annál izgatóbb, mint ha beállít a nő hozzá

egy szál kabátban, ami alatt csak és kizárólag szexi fehérnemű található.

Egy ilyen ajánlatnak egyetlen pasi sem tud ellenállni.

A másik lehetőség egy romantikus vacsora egy csodás étteremben. Rajtad a legszebb feszülős miniruhád, ami alatt nem viselsz bugyit. A vacsora közben említsd meg ezt az apró tényt kedvesednek, és csak várd a hatást.

2. Szerepjáték

Óvatosan próbáld meg kipuhatolni, hogy mi izgatja a legjobban a fantáziáját. Sok újdonságot és izgalmat csalhatsz az ágyba, ha merész és bevállalós vagy. Öltözz nővérkének, katonatisztnek vagy titkárnőnek.

620x0 (6)

A legfontosabb, hogy ne csak a ruha változzon, ilyenkor helyezzétek bele magatokat a szituációba. Ha eljátsszátok, hogy nem ismeritek egymást, eddig ismeretlen gyönyöröket élhettek át.

3. Egyéjszakás kaland

Ha szingli vagy, egy gyors légyott igazán felpörgethet. Persze nem kell minden nap más ágyában kikötnöd. De tény, hogy egy kutatás szerint kevés ennél izgalmasabb dolog létezik a világon. Fontos azonban, hogy ne légy felelőtlen, ilyenkor sokkal jobban kell vigyáznod.

4. Forrósítsd a hangulatot már napközben

Tökéletes lehet az estéd, ha napközben már izzítod a hangulatot. Kezdj forró flörtbe és csetelj pároddal.

620x0 (7)

Munka közben izgató, ha elmesélitek, mit csinálnátok most egymással,
így este olyan hévvel estek majd egymásnak, hogy a föld is beleremeg.

5. Szexelj a megszokottól eltérő helyen

Nincs annál unalmasabb, mint mindig ugyanott és ugyanúgy szexelni. tegyétek változatossá az együttléteket, essetek egymásnak a kocsiban, a próbafülkében vagy a szaunában.

(forrás: ripost)