Paleo szex? Élvezd klasszikus módon!

4776

Paleo szex- A paleo étrend feltehetõleg már senki számára sem idegen, fõleg azok a hölgyek találkoztak vele, akik karcsúságra törekednek. A paleo mostanra nemcsak diétát jelent, hanem egyéb újdonságokat is tartogat. Lássuk, a legjobb õskori szexpraktikákat, amelyek a modern hálószobába is beleillenek.

Paleo szex – Az illatok csábereje

Már az elsõ társadalmak felfedezték és kihasználták az illatok csáberejét a szexuális aktus során. Érthetõ, hogy igyekeztek megõrizni saját szagukat. A régi kultúrát követve célszerû elkerülni a parfümös szappanok és tusfürdõk használatát, melynek eredményeként a test megõrzi természetes illatát. Továbbá a bõr is mentes marad a kémiai anyagok káros hatóanyagaitól. Lehet, hogy eltart majd egy kisebb ideig, míg a partnerek felismerik egymás illatát, de megéri figyelni az apróságokra. Ha egy kicsit is odafigyelsz a másikra, akkor feltûnik majd, hogy olyan illatos esszenciát termel a szervezete, amely izgalmat vált ki. Élvezzétek úgy a szexet, hogy a hálószobában vágni lehessen a ferromon-felhõt.

Paleo szex – Az Amazon-pozíciója

Határozottan nem a mitikus hősnőről van szó, de nagyon hasonlít a modern dominára. Valamikor régen a nõk mint amazonok igazi harcosok voltak. Egyáltalán nem volt probléma olyan nõt találni, aki ne elégítette volna ki bármelyik férfit. Az ellenkezõ nem igencsak kedvelt a hölgyek egzotikumát, égett bennük a vágy, hogy egy amazon karjaiba vethessék magukat. Felizgatta õket, már csak annak is a gondolata, hogy egy lovas nõ elkapja fejüket és heves csókkal koronázza meg a pillanatot. Ebbõl van mit tanulni, a férfiak szeretik azokat a nõket, akik tudják, hogy mit akarnak, fõleg az ágyban.

Paleo szex – Vissza a természethez!

Kezd kevés lenni az ágy, unjátok mindig ugyanazokat a pozitúrákat? Akkor éppen itt az idõ, hogy váltsatok! A vadabb és az élettelibb szex a férfi testben sokkal több adrenalint szabadít fel, mint egy átlagos összebújás. Az õskorban a nõk tárt karokkal várták a vadászatról hazatérõ hímet, nemcsak a zsákmány miatt, hanem azért, mert az izgalmak után túltengett a férfiak testében az adrenalin, mely az aktus során is megmutatkozott. A szex gyakran olyan sokáig tartott, hogy a hím sokszor elfelejtett aludni is. A hormonok annyira felpörgették õket, hogy intenzívebbé vált a fizikai aktivitásuk is.

Teljesítmény a sportban, erõnléti tréning, túrázás – mind-mind növeli a szexuális étvágyat, de talán a legfontosabb a gyõzelem érzete. Kis dolognak számít nyerni egy társasjátékban, de a férfiak esetében akár az is megnövelheti a szexuális teljesítményt. Egy olyan õskori sémáról beszélünk, amely a hímek DNS-ébe van kódolva, és ha ügyes egy nõ, akkor leleményes ki is tudja használni.