Ötletes kisbugyi megoldások estére

8101

Női alsóneműk terén nem feltétlenül a praktikum, a kényelmes viselet a fő szempont. Sokkal inkább cél a férfivágy vizuális felkorbácsolása, hiszen erre rafinált megoldásaikkal mégiscsak ezek az apró holmik hivatottak.

 

Kihasználnátok a nyár utolsó fülledt napjait? Érdemes az intim pillanatokra fejben előre készülnöd. Nem mindegy például, milyen bugyit választasz az esti szeánszhoz.

Kényelmes pamut alsó

kisbugyi-estere-01

 

Az áttört minta sejtetni engedi itt-ott a bőrt, ám a fazon extrája mégis a pajkos farkinca.

Vagány, de sportos

kisbugyi-estere-02

 

A szintén áttört megoldásokkal operáló női alsó egyszerűen nem ereszti a férfitekintetet. A keresztben futó pántok finom üzenete az, hogy viselőjétől nem állnak távol a bevállalós helyzetek.

Elegáns csipkés

kisbugyi-estere-03

 

 

Íme, egy kényes fényes bugyi, mely azért igen kedves a férfiszemnek! S bár viselője talán nem rajong a durvaságokért, azért ez a szexi masni mégiscsak arról árulkodik, hogy azért pajkos hancúrozás lehetősége nem kizárt.

Hátul húzott bugyika

kisbugyi-estere-04

 

Szuper kerek feneket formál ez az ötletes megoldás, melyet te is kialakíthatsz bármilyen bugyi esetében. Ez az ötperces munkával elérhető fazon igazán ellenállhatatlanná tesz!

Fodrok a popsin

 

kisbugyi-estere-05

 

Ennél finomabban szexis holmit tényleg nehéz elképzelni. A több sorban elhelyezett dús fodor épp a legizgalmasabb területen omlik alá. Alatta kacéran átsejlik a tanga tüll anyaga, újabb impulzust adva a a férfifantáziának.

Majdnem semmi

kisbugyi-estere-06

 

Valójában három keresztirányban körbefutó gumipántból áll ez a kivételesen sokat ígérő női alsó. Mindössze szeméremtájékon bővül ki egy falatka textildarabbal, amint ez a tükörben jól látható.

 

forrás: ripost