Semmiképpen ne aludjatok el szex nélkül! De nemcsak azért, mert ami újév első napján történik, előrevetíti mindazt, ami szex ügyben egész évben vár rátok. Az átmulatott éjszakától fáradt test egyszerűen sokkal kívánósabb, mint máskor! Ha mellé kicsit másnapos vagy, még erősebben kívánhatod a szexet,

ilyenkor minden érintés sokszorosára korbácsolja fel benned, de benne is a vágyat!

Ne hagyjátok ki ezt a szexélményt!

620x0 (35)

1.    Éppen mert fontos emlék lesz, ne kapkodj!

Egy pohár ital mellett kezdj el hozzá beszélni és szépen mondd el neki, mint egy mesét, mi minden fog ezen az éjszakán történni. Közben persze érzékien cirógasd meg és ha van rajta ruhanemű, azt finom mozdulatokkal szépen le is hámozhatod róla. De közben folyton duruzsolj hozzá, lehelj a fülébe és biztosítsd arról, hogy jól fogja érezni magát.

620x0 (36)

2.    Incselkedj vele, hogy úgy kívánjon, mint még soha!

Na persze a szerszáma már bizonyára éledezik, de nehogy hozzáérj! Érje be először csekélyebb gyönyörökkel, hidd el, minden apró simogatásárt hálás lesz! Rendkívül izgatja a férfit, ha combját, a hasát, a nyakát cirógatod. De ha közben magaddal is foglalkozol kicsit, még jobban bevadul!

620x0 (37)

3.    Csak csepegtesd a gyönyört, éheztesd a nagyvadat!

Lágyan vedd a szádba férfiasságát, de csak a csúcsán kalandoztasd egyelőre a nyelvedet. Nyelved hegyét érintsd hozzá a makk legérzékenyebb területére, majd emeld el onnan. Ismételd meg többször ezt a kis incselkedést, közben a kezed se tétlenkedjen! Igen, ott alul matathatnak ujjaid, ezzel is fokozva a kéjt, amit ilyenkor él át.

ERRŐL TUDNIA KELL  Ezt a férfi típust keresd, hogy vadító orgazmusban legyen részed!

620x0 (38)

4. Öleld körbe forró száddal a lényeget

Lassan, finoman dolgozz, lehetőleg jó bő nyállal, úgy igazán kedvére való. Úgy használd a szádat, hogy végig érezhesse a forróságot az egész péniszén. Kalandozz nyelveddel a pénisz teljes hosszán, közben folyamatosan váltogatva az erősséget és a technikát. Ne hagyd, hogy monotonná váljon a menet! Rajzolgasd körbe a makkját a nyelveddel, finoman harapdáld az oldalát, miközben teljes hosszában kényezteted a szerszámát a száddal!

59ac63336cf211e67b18fd8839ac08e81f4caea8

5.    Repítsd a mennyekbe!

Amikor már nem tud hová lenni a kéjtől, térj vissza a lényeghez és fejezd be, amit elkezdtél. Hogy milyen erősen csinálod, az az ő ízlésétől függ: van, akinek nagyon érzékeny a pénisze, de van, aki az erőteljes, határozott szívogatást értékeli igazán. A legnagyobb kéjt az okozza, ha szád körbeöleli amikor a csúcsra ér. Ha forró nedvét így is elfogadod, az a férfi számára a gyönyörök gyönyöre.

Hozzászólás