Önvédelmi szőrös harisnya nőknek

11074

Új önvédelmi eszköz bukkant fel 2013 nyarán egy kínai weboldalon, kifejezetten nőknek fejlesztve. Érdekes ötlettől vezérelve az erőszakoskodó férfiak ellen bevethető legújabb harci eszköz egy elképesztően undorító, szőrös harisnya. A gyártó szerint egy ilyen harisnya garantáltan elijeszti a kéretlenül próbálkozó, erőszakos férfiakat, elveszi kedvüket a próbálkozástól.

1

A terveknek megfelelően tehát a meglehetősen bizarr holmi nem egy új divatőrület része, hanem puszta önvédelmi eszköz: a bármikor felölthető lábszőrzet, mint önvédelmi lépés. Már csak az a kérdés, hány nő lesz, aki valóban hajlandó magára ölteni ezt az igen bizarr borzalmat.

A harisnya megjelenését követően számos hozzászólásban felháborodtak nem csak nők, de férfiak is. Az egyik leggyakrabban felmerülő kétség természetesen a női oldalról, hogy bár valószínűleg a szőrös harisnya elijeszti ugyan a perverzeket, de legalább ilyen biztosan elijeszti majd kedves, jóképű fiúkat, férfiakat is. Hasonló visszhangja van a harisnyának férfi oldalon is: egyetlen férfi sem szívesen találkozna ilyen női lábakkal.