Nem is olyan rossz eddig ez az ősz, igaz? Kellemes, meleg az idő, remekül körülöleli a szerelmeseket. Neked van párod, akivel élvezheted ezt a gyönyörű őszi hangulatot? Ha igen, azért, ha pedig nincs, azért olvasd el az októberi szerelmi horoszkópot!

Kos:
III.21. – IV. 20

Nagyon érzelgős hangulatban vagy, annak ellenére, hogy szabadságvágyad is hatalmas. Ne csodálkozz, ha egy pillanat alatt szerelmessé tudsz válni! Természetesen, a csillagokat is lehozod új felfedezettednek, aki jobban teszi, ha nem hisz el minden szavad, így óvva magát a csalódástól. Nehéz lesz elkerülnöd, hogy ne pukkadjanak ki az újabb meg újabb fellángolásaid, hisz mindig meglátsz egy még szebbet, még jobbat, még vonzóbbat, akinek ismét nehéz ellenállni. Türelmetlenséged nem segíti a „vadászatod”!

Bika:
IV.21. – V.20.

Gyönyörű hónapra számíthatsz! Végtelen szereteteddel olyan csodákat teremthetsz, melyeket szavakban talán el sem lehet mondani. Meglehet neked is furcsa, hisz mindig két lábbal állsz a Földön, a szerelemben a testiségnek van nagy szerepe – most mégis a lélek és a szellem kerülhet előtérbe. Valahol elmaradnak a besértődéssel tarkított játszmák, a birtoklás, a féltékenykedés. Az tesz boldoggá, ha adni tudsz. Érzel, érted szerelmedet. Figyelsz is rá, kérdezel, és valóban érdekel, hogy mi lehet benne a lent a mélyben.

szerelmihorosz_quotesideas_com_2016

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Egyszerre állsz két lábbal a Földön – tisztán átlátod a szerelem körüli történéseket, ugyanakkor hangulataid, érzelmeid nagy lendülettel el is vihetnek. Egyik pillanatban ezt érzed, a másik pillanatban azt, annak ellenére, hogy igyekszel egyensúlyban maradni. Társaddal ismét fellángolhat a szerelem, mely persze más – higgadtabb, nyugodtabb, és pont ezért még értékesebb, mint régen, a kezdetekben. Elkaphat egy végtelen szeretettel teli érzés, mely minden birtokláson túl van – mely szinte angyali!

Rák:
VI.22. – VII.22.

Annak ellenére, hogy most nagyon türelmetlen és szélsőséges lehetsz – szinte minden területen – a szerelemben nem. Angyali szeretettel figyelsz a másikra, szerelmedre. Mindent meg szeretnél adni neki – egy a fontos, hogy neki jó legyen. Természetesen, erre nem lehet más a reakció, mint a szeretet viszonzása! Lehetséges, hogy egyik tanulótársad fedezed most fel, és alakul ki vonzódás. Meglehet, hogy külfölddel kapcsolatosan érint meg a szerelem – akár te vagy idegen országban, akár külhonból érkezik az izgalom, a vágy.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Ha a szerelem körül forog a világ, ne csodálkozz! Tele vagy érzelemmel, vággyal, álmokkal, ábrándokkal, illúziókkal. Szíved-lelked beleteszed érzelmeidbe. Ám, ha nem rögtön sikerül elérned azt, amit elképzeltél, bizony a türelmetlenséged miatt fel is adhatod, és átmehetsz a másik végletbe. Könnyen hoppon maradhatsz, ha beengeded az illúzióidban levő álompárod, aki mindig szebb és tökéletesebb a valóságnál! Lehet, hogy egy csalódás van e mögött, és már nem mersz hinni senkinek sem?

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Lehet, hogy ez nem a te hónapod, ami a szerelmet illeti! Bár, ha tudatos vagy – ami pedig nagyon jellemző rád – akkor ki tudod védeni azokat az akadályokat, melyek nehezítik a párkapcsolatot. Az első, hogy ne gondolkozd túl a dolgokat, hisz amikor jár az agyad, a szíved zárva van – az pedig a szerelemhez nélkülözhetetlen! A másik, hogy ne kritizáld se magadat, se a másikat, mert az is vastag falként ereszkedik le közétek, az ölelést akadályozva. Türelmetlen és birtokló se legyél! Egy kicsit vedd lazábbra az egészet!

ERRŐL TUDNIA KELL  Flört vagy igaz szerelem vár rád ősszel? – Nagy Őszi Szerelmi Horoszkóp

szerelmihorosz_www_pinterest_com_2016

Mérleg:
IX.24. – X.23.

<h2>mérleg:
Mindent megteszel a szerelemért, szerelmedért, mégis érezheted azt, hogy semmi nem történik, mintha mindezek ellenére – egyedül lennél. Persze, ehhez a benned levő türelmetlenség is hozzájárulhat, hisz ha elszaladsz még azelőtt, hogy ki tudna bontakozni a kapcsolatod, akkor tényleg elveszik a találkozás lehetősége a másikkal. Amennyiben sikerül elcsendesedned, a két véglet között a rád oly jellemző közepet, egyensúlyt megtalálni, akkor az angyalok segíteni tudnak – az lesz, amit szeretnél!

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Ha a félelmeid le tudod győzni, a vastag falad kezded bontani – melyet persze, te építesz magadnak, hogy mögötte meghúzódj – akkor csodálatos szerelem vár rád! Olyan, melyet a végtelen szeretet és együttérzés vezérel, mely szinte nincs is itt a Földön, annyira csak a másikra figyel, semmit nem magának akar. Angyalaid segítenek benne – beszélgess velük, kérd őket, hogy meg tudjon valósulni álmod! Ha benne vagy egy olyan kapcsolatban, aminek már nincs helye és ideje, könnyen vége lehet, helyet adva egy új lehetőségnek.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Tele vagy érzelemmel. Ha nagyon fontos a szerelem, szerelmed, akkor ne sürgess semmit sem türelmetlenül, mert megijesztheted – elszaladhat! A hiúságodat is bíráld felül, hisz ő megint csak rossz tanácsadó – nem hogy vonzóvá tesz a sznobság, a kivagyiság, de épp ellenkezőleg, elriaszthatod épp azt, akit szeretnél megnyerni! Nincs kizárva, hogy baráti körödből csodálkozol rá egy régen ismert társadra, és most meglátod benne a másik nem gyöngyszemét. A múlt csak segítségedre lehet, hisz van már mire építeni.

Bak:
XII.22. – I.20.

Ha ellen tudsz állni a titkok vonzásának – ami pedig most nagy erővel próbál becserkészni – akkor elkerülheted a csalódást, az illúziók kipukkadásának fájdalmát. Érdemes kimondanod vágyaidat, mert az angyalok egyenes adásban hallják most, és rögtön tudnak intézkedni is. A bennük levő végtelen, angyali szeretet jellemezheti most épp ezért szerelmedet, a másikhoz való hozzáállásodat. Meglehet, a baráti társaságod egy régi tagjával lobban lángra a szerelem, vagy barátaid vezetnek el oda, ahol rálelsz.

szerelmihorosz1_livehdwallpaper_com_2016

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Talán te sem tudod, hogy mire vágysz – összetartozni valakivel, szerelmesnek lenni, avagy egyedül, szabadságodat élvezni. Amíg nem tudod megfogalmazni, addig nagyon nehéz bármit is teremteni. Úgy tűnik, hogy ebben a hónapban pont ennek hiánya miatt érzed magad egyedül. Túl racionálisan látod most a világot, és az nem igazán vonzza a szerelemben elengedhetetlen érzelmeket. Rövid, csak futó kalandokat viszont bármikor tudsz teremteni, de hát ahhoz nem is kell kinyitni igazán a szíved.

Halak:
II.21. – III.20.

Az érzelmek tengerén lebegsz, melyben szélsőségességeket, nagyon nagy szerelmi amplitúdókat élhetsz meg. Próbáld tudatosan, józanésszel kordában tartani érzelmi túlzásaidat! Ne a türelmetlenségedből, a hiúságodból, az önbizalomhiányodból eredő félelmek korlátozzanak! Ne zárd be magad, de ne is kergess illúziókat, valótlan álmokat, melyeknek könnyen a csapdájába eshetsz, s melyek kipukkadása mindig fájdalmas! Az iskolában, külföldön vagy egy külföldivel, így egy szép szerelem megérinthet.

 

Hozzászólás