Nyűgözd le a párod, légy a legjobb szerető!

3149

1. Ne kérdezd meg, hogy hogyan szeretjük!

Mármint ne az első együttlétkor. Ilyenkor még perzsel a hangulat, elég egy pillantás is és szinte bármi jó, ahol csak hozzánk érsz. Ha viszont faggatózni kezdesz, attól zavarba jövünk és leblokkolunk.

5e30a37f6979d28f3f07e7e76394991e9e3327c8

Mit tegyél? Csókolj és szeress! Aztán majd kérdezz: ahogy halad előre a kapcsolat, a nagy közös beszélgetések segítenek jobban megismerni egymást.

2. Ne nyalj bele a fülünkbe!

Izgalmas és rejtett testrész: talán ezért terjedt el róla, hogy erogén zóna. Nos, néha az lehet, de ha úgy állsz neki, mint egy keresőkutya a szarvasgombatúrásnak, attól biztosan menekülőre fogjuk.

620x0

Mit tegyél? Cirógasd a külsejét, néha csókolj mögé a nyakunkba. Harapdáld finoman a szélét, de ne kattanj rá! Ez csak a fülünk.

3. Ne legyél túlbuzgó!

Ha még nem állsz teljesen készen az akcióra, ne próbálkozz vele! Értjük, hogy miért szeretnéd, de hidd el, ha nem vagy elég kemény, az nekünk is lohasztó, nemcsak neked. Neked frusztráló, nekünk pedig kényelmetlen érzés: olyan, mintha egy plüssmaci vizsgálna minket a nőgyógyászaton.

620x0 (1)

Mit tegyél? Amihez csak kedved van. Csókolózzunk. Rendeljünk egy pizzát. Nézzünk filmet. Hidd el, ha nem rendszeres a dolog, egyáltalán nem fog minket zavarni.

4. Ne piszkáld a csiklónkat mindenáron!

Örülünk, hogy tudod, hogy ez milyen fontos, de vannak helyzetek, amikor inkább hagyd békén. Például, ha éppen nagyon jó az a póz, amiben éppen benne vagyunk. Vagy ha éppen valami egészen mással foglalkozunk. Hidd el, ez annyira érzékeny terület, hogy ha nem jókor és jól nyúlsz hozzá, akkor kellemetlen, sőt, fájdalmas is lehet az érintés.

bacb054fba4906fe9b77eac3f86919782c594c31

Mit tegyél? Kérdezz és tapasztald ki, hogyan szeretjük. Vagy kérj meg, hogy mutassuk meg, hogyan mi szeretjük csinálni: nagyon tanulságos lesz a bemutató.

5. Ne omolj össze!

Ne csinálj belőle nagy ügyet, ha túl gyorsan elmentél vagy ha éppen nem jött össze a dolog. Nem jött el a világvége – bár azt sem okos dolog, ha úgy csinálunk, mintha semmi nem történt volna.

620x0 (2)

Mit tegyél? Vicceld el! „Hú, most 5 másodperccel megdöntöttem a rekordomat!” vagy „Már megint brómmal főztek a menzán!” – ezek sokkal többet segítenek, mint a busongás. Különben is, egy kis szünet után újból meg lehet próbálni!

(forrás: ripost)