Anális szex lépésről lépésre: nyolc lépés, amivel könnyebb lesz az anális szex

26872

Anális szex lépésről lépésre: Izgalmas, de mégis kényes témáról van szó: sokan csak álmodoznak róla, még többen pedig egyszer-kétszer nekifutottak, sikertelenül. Van pár módszerünk, amivel szinte tuti, hogy zöld lámpát kapsz – és ő is élvezni fogja az élményt.

Míg a szexben egyértelmű köztetek a dinamika, a kémia, a bevált forgatókönyv és miegyéb, addig a hátsó rész meghódítása már-már tabutéma. Értjük, hogy téged miért érdekel: sok ideje nézed magad előtt a csajod szexi, rezgő fenekét és egy párszor elábrándoztál róla, milyen izgalmas, szűk és más lehet hátulról behatolni. De azt is értjük, hogy vele mi van: lehet, hogy felpörgeti, ha a hüvelykujjadat ott tartod, viszont valljuk be, teljesesen más szint mint befogadni egy annál sokszor nagyobb, ütemesen mozgó péniszt. Nyugi, a dolog nincs veszve (és megsúgjuk, hogy szerintünk a csajodat is ugyanúgy felpörgeti a dolog mint téged), csak kövesd a várárok bevevésének stratégiai lépéseit.

1. Anális szex: Beszéljetek

Méghozzá jókor, mert ha rossz pillanatban dobod be ezt a témát, a csajod könnyen azt fogja gondolni, hogy elégedetlen vagy a jelenlegi szexuális életetekkel. Tehát először ne szex közben említsd meg ezt, mert így kényszerhelyzet elé állítod, hanem várj egy olyan pillanatra, amikor mindketten relaxáltak vagytok – egy vacsora után, közös fürdés közben vagy épp elalvás előtt is jó lehet. Biztosítsd a partneredet, hogy imádod vele a szexet és semmi baj nincs veletek az ágyban, csupán izgalmasnak találod a gondolatot. Kérdezd meg a véleményét, derítsd ki az esetleges félelmeit és biztosítsd róla, hogy semmit nem fogsz elsietni.

2. Anális szex: Ne igyatok

Ha először próbáljátok az anális szexet, akkor az a legjobb, ha mindketten józanok maradtok vagy csak nagyon kevés alkoholt isztok (a fizikai relaxálás miatt jól jöhet). Tartsd tisztán a fejed, különben nem tudsz rendesen figyelni, vajon élvezi-e, amit csinálsz – plusz a túlzott alkohol és a helyzet izgalmának hatására könnyen elragadtathatod magad.

3. Anális szex: Bemelegítés

Az anális szex természetesen nem csak fejben dől el nála, így nagyon fontos, hogy a testét is lelazítsd, mielőtt bármibe belefognátok. Egy masszázs vagy egy hosszú, közös fürdő, ahol megmossátok egymást, jó alap lehet a fizikai relaxáltsághoz.

4. Anális szex: Előjáték

Három felkiáltójellel. A normál szexnél sem csak az van, hogy megkívánod, majd csontszárazon betolod, az anális behatolásra pedig ez százszorosan érvényes. Egy olyan előjátékban, ahol orálisan és ujjal izgatod a csajod, érdemes egy-két extra, anális elemet is befűzni a dologba. Például menj lejjebb és nyelvvel kezdd el izgatni a rést, miközben az ujjaiddal a klitoriális részt stimulálod. De megteheted ezt fordítva is: ujjal óvatosan körözve, majd lépésről lépésre tágítva izgatod a fenekét, miközben szájjal a csiklójánál dolgozol. A lényeg: semmiképp se hagyd ki az előjátékot és mindenképpen vondd be már ekkor a hátsó részt. A csajod sokkal jobban rá fog pörögni a témára, ha valami ismerős jóval kombinálod, plusz a záróizmait is el fogod lazítani így.

5. Anális szex: Síkosító

Az anális szex aranyszabálya: síkosító. Nem csoda, ha fáj neki, hogyha totál szárazon próbálkozol: és nagyon reméljük, hogy nem újdonság: a nők nem nedvesednek análisan. Szóval síkosító, még akkor is, ha hüvelyileg nedves és azt ujjal eldolgozhatnád, vagy ha egy nagy orális túrát tettél a rés körül, akkor is. Mivel a síkosító teljesen máshogy hat mint a nedvesség vagy a nyál: egyrészt lazítja az izmokat, másrészt olajosságával csúszós és zökkenőmentes pályát biztosít a behatoláshoz. A síkosítót nem csak az anális, de a klitoriális részen is elkenheted. Mielőtt síkosítót vásárolnál, érdeklődj a partnerednél, vajon a hideg vagy a forró bázisú síkosítót preferálja, a kettő ugyanis tök más hatású.

6. Anális szex: Építsd fel

A mesteri előjáték után, síkosítóval a kezed ügyében kezdjetek el szexelni. Aktus közben se hanyagold el az anális részt: húzd szét a fenekét, izgasd először egy, majd pozitív visszajelzés esetén két ujjal. Szerintünk a síkosító után az anális szex legeslegjobb barátja egy anális dugó, angol nevén plug. Miért? Mert a kis eszköz nagyobb mint az ujjad, de kisebb mint a péniszed és többnyire pikk formájú kialakításának köszönhetően egyenletesen csúszik be. Keskenyedő, körben végződő talpának hála pedig szex közben is bent marad. Egy kis vagy normál méretű anális dugó a tökéletes bemelegítés az anális szexhez: aktus közben a te ütemedre mozog bent, így felkészíti a nőt egy nagyon hasonló típusú behatolásra. Fontos, hogy itt se hanyagold el a síkosítót.

7. Anális szex: A megfelelő póz

Nagyon figyelj, milyen pózban csináljátok. A legjobb és legkézenfekvőbb ajánlat akutyapóz, méghozzá az a variánsa, ahol a nő az ágyon térdel, a férfi pedig mögötte, az ágy előtt a padlón áll. Ez azért tökéletes póz, mivel így nem kell az ágyon egyensúlyoznod, miközben az ujjaiddal, a síkosítóval és egy pluggal próbálnál egyszerre zsonglőrködni. Elsőre mindenképpen kerüld az extrém és bevállalós pózokat, de leginkább minden olyan, amelyben nem a nő háta mögött vagy. Ez azért rettentő fontos, mert a misszionárius vagy egymással szemben lévő pózokban fel kell hajlítanod az ágyékát, hogy hozzáférj a fenekéhez – ebben a pozícióban viszont teljesen megváltozik a járat hajlásszöge, így ne lepődj meg, ha fájni fog neki. Szóval anális szexnél, főleg elsőre kutyapóz-variánst próbáljatok.

8. Anális szex: Lassan, de biztosan

Végül, de nem utolsó sorban lassan hatolj be, talán ne is told elsőre tövig. Igen, akármennyire is türelmetlenül bent lennél már, ez sajna egy türelemjáték. Először betolhatod a makkod, majd vissza, ezután egyharmadig, majd vissza és így tovább, míg teljesen bent vagy. Viszont ezután se kezdd el kétszázzal lökni, hanem ütemesen gyorsulj fel. Figyelj a partnered visszajelzéseire és konkrétan kérdezd meg tőle, fáj-e neki, vagy jó-e így. Ha mindketten figyelmesek, nyitottak és őszinték vagytok, akkor mindenképp érdemes megpróbálni, mert egyedülálló szexuális élményben lehet részetek.