Nyári románc, de mi fér bele?

1413

Hát igen. Szingliként utazni egy idegen országba izgalmas, ugyanakkor „veszélyes” is lehet. Először is döntsd el, hogy miért utazol. Nem mindegy, hogy mit értesz látnivaló alatt… Mi történik, ha találkozol álmaid pasijával, azonnal beleugrasz a kalandba vagy behúzod a féket?

A legtöbb meg nem értett nő, azért utazik, mert abban bízik, hogy egy Carlos vagy Antoine elrabolja a szívét és boldogan élnek együtt idegenben. Szóval mi történik, ha találkozol álmaid pasijával a nyaraláson? Minden elfelejtesz, nem érdekel semmi, csak élvezed, és nem nézel előre?

Nos, ez függ a személyiségedtől és az otthon hagyott életedtől. Rengeteg nő belemegy ebbe a játékba, anélkül, hogy átgondolná vagy aggódna miatta, de a legtöbben tudjuk, hogy az ilyen kapcsolatnak általában nincs jövője, és nem megyünk bele csak akkor, ha tudjuk, hogy…

Vajon lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak? Ez lehetséges ebben a világban? Alapvetően igen. Vannak olyan párok, akik igenis egy kiruccanás alkalmával találtak egymásra. A legtöbb kapcsolat amúgy is egy üveg Szangriával és a homokos tengerparttal kezdődik. A lényeg, hogy tisztában kell lennünk a nyári románc és nyári románc közti különbséggel.

Románc egy helyivel

Ez általában tele van nehézségekkel, hiszen, ha komollyá válik, valakinek költöznie kell és nem a szomszéd kerületbe. Tekintetbe kell venni a társadalmi, kulturális különbségeket, néha a nyelv az egyik akadály. Némely kultúrában a pasi éreztetheti veled azt, hogy a szerelem gyakorlása már maga a szerelem, ami keserves csalódáshoz vezethet. Egy vakációs szerelem, olyan, mint egy divatékszer, csinos, de nem értékes.

Románc egy otthonival külföldön

A legtöbbször ebből ennek lehet is jövője. A társadalmi és nyelvi különbségek itt nem jelenthetnek problémát. Bár a legtöbb pasi ilyenkor csak egy laza kalandot és szexet keres a nyaralás alkalmával.

3blokk

Hevítsd fel a vakációdat!

Ha megismerkedsz egy klassz pasival a nyaralás alatt, és úgy érzed, szeretnél vele mindent megosztani, még az orgazmusodat is, akkor most kapsz pár tippet, hogy mindkettőtöket elszórakoztasd.

Egy kis „test szörf”

Kend be magad, de főleg a pasit egy kis napolajjal és feküdj rá, mint egy szörfdeszkára. A lábaiddal kulcsold át és mozogj rajta a kezeid segítségével, le és föl. Ezzel kellőképpen felizgatod őt.

A jégkrém királynő

Miközben henyélsz a strandon, a jégkrémedet használd arra, hogy szíved választottját izgatod. Miközben csábosan nyalod és szopogatod a fagylaltot, tartsd a szemkontaktust és ne engedd neki, hogy levegye rólad a szemét. Húzz egy csíkot a nyakadtól a köldöködig és hagyd, hogy lenyalja rólad. Ne aggódj nem fog rád olvadni, ideje sem lesz, mert azonnal rábukik. Utána irány a hűvös szoba!

Rock and roll

Állíts fel egy függőágyat a szabadban és hancúrozzatok azon. Ahogy hajtod a hintát, úgy közben hintázz rajta is, ha gondolod, egyre hevesebben.

Nedvesedj!

Vizes póló verseny, de nem egy bárban rengeteg ember előtt. Tarts egy privát bemutatót a párodnak. Vegyél fel egy fehér ruhát, de ne vegyél alá semmit. Majd hideg vízzel, jéggel, locsold magad szenvedélyesen, amíg az átázott ruha látni engedi bájaidat.

Bikini-kötés

Használd másra a bikinidet, ne arra, amire rendeltetésszerűen kellene. Kötözd össze a párodat. Kötözd az ágyhoz, de ne azért, hogy szabadon pasizhass egész éjjel, szórakozz el vele.

Várakoztasd meg!

Legyetek együtt egész nap, töltsetek el egy csodálatos és eseménydús napot, de ne add be a derekadat legalább éjfélig. Csigázd fel, de ne engedd, hogy a magadévá tegyen azonnal. Hidd el, egész nap csak arra fog várni, hogy az övé legyél.

Utókezelés

Napozás után a strandról visszajövet, ápoljátok egymás bőrét, mert védelemre igenis szükség van. Még izgibb a dolog, ha úgy teszitek, hogy nem értek egymáshoz kézzel, mondjuk, használd erre a célra csak a melledet.

Ostorcsapás

Van kedved egy kis szado-mazohoz? Akkor csapkodd meg a testét egy-két nagyobb pálmafa levéllel.

Úsztasd a hajót!

Miért maradnál a szárazföldön, ha lehetsz „nedves” is? Béreljetek egy hajót és irány a nyílt víz! Ha már elég messze vagytok a kíváncsi szemektől, teszteljétek az óceán mozgását!

Hogyan éld túl vagy juss dűlőre?

Legyél egyenes és őszinte. Próbáld meg lazán kezelni a dolgot. Nem győzd meg magad arról, hogy mélyen szerelmesnek kell lenned ahhoz, hogy jól érezd magad. Ha valóban úgy érzel, akkor meg ne érezd magad később megbántva. Ne igyál sok alkoholt az első randikon, mert nem látsz tőle tisztán. Megzavarhatja az ítélőképességedet, és többre érdekeled a dolgokat, mint amilyenek valójában. Nyugodtan tárd fel az érzéseidet, de aztán húzd be a féket és várj, hogy mit lép, ha érzi, hogy van jövőtök, úgyis helyesen fog cselekedni.

De ne feledd, azért menj nyaralni, hogy pihenj, kikapcsolódj, és jól érezd magad, ne azért, hogy megtaláld életed szerelmét. Ha megbántottak és mégsem maradtok együtt az idők végezetéig, akkor sem áll meg a világ. Amint elmúlik a fájdalom és sértettség, már csak a szépre fogsz emlékezni, és egy különleges, szívet melengető kalandként fog élni az emlékeidben.

(forrás: noiportal)